20 Iul 2019 - 06:19       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Metoda noua de a vinde proprietati exclusiviste in Bucuresti: petreceri cu manageri si expati pe terasele penthouse-urilor de milioane de euro din Capitala

joi 20 august 2015
Autor: Andreea Neferu 19
.08.2015

Compania de consultanta imobiliara Crosspoint, care intermediaza vanzarea mai multor proprietati de lux din Capitala, a initiat in aceasta vara o serie de evenimente de networking pe terasele unora din cele mai scumpe penthouse-uri din Bucuresti, intalnirile devenind o modalitate de promovare a locatiilor cu preturi de milioane de euro.

?Sunt proprietati care inscriu Bucurestiul pe harta imobiliara de lux a lumii, acest tip de proprietati fiind de multe ori vanate de expati (pentru inchiriere) sau de strainii care fac investitii imobiliare in Romania?, afirma Mihai Dumitrescu, managing partner al Crosspoint.

Printre locatiile in care au avut loc pana in prezent evenimentele se numara un penthouse in cartierul Primaverii, cu trei dormitoare, living, doua bai si doua locuri de parcare, precum si o terasa de 163 de metri patratI, cu un pret de vanzare de 609.000 de euro plus TVA. Un alt penthouse in care au avut loc evenimentele Crosspoint se afla pe Soseaua Nordului si are cinci dormitoare, un living, spatiu de dining, patru baI si doua locuri de parcare, precum si o terasa de 541 de metri patrati. Penthouse-ul are un pret de vanzare de 2,2 milioane de euro.

In cadrul intalnirilor de pe terasele celor mai scumpe penthouse-uri din Bucuresti, invitatii provin din mediul de business, de obicei investitori in portofolii imobiliari, dezvoltatori, finantatori, proprietari sau manageri de business. ?Evenimentul este un prilej de a promova si arata proprietatea respectiva unui grup restrans de potentiali cumparatori?, spune Dumitrescu.

 

 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu