23 Feb 2019 - 13:48       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Meli Melo merge in Bulgaria si are planuri pentru Rusia, Polonia si Ucraina

marți 16 aprilie 2013
Autor: Cristina Rosca 15
.04.2013

Retailerul de bijuterii si accesorii Meli Melo a deschis primul sau magazin din Bulgaria, compania fiind pana acum prezenta doar in Romania si Republica Moldova. Mai mult, compania vrea sa deschida unitati noi si in Rusia, Polonia si Ucraina. Urmatoarea pe lista este Moscova, unde va fi deschis un magazin in acest an.

Compania a investit 100.000 de euro ? suma ce include si stocul de marfa - in magazinul din Sofia, capitala Bulgariei si se asteapta la amortizarea investitiei in primul an de functionare a unitatii. Cu o suprafata de 50mp magazinul a fost deschis in Mall of Sofia. Oficialii Meli Melo se asteapta ca magazinul sa aiba 3.000 de clienti pe luna si o cifra de afaceri de 350.000 de euro in primul an de functionare. Pe termen mediu, compania are in vedere deschiderea unei a doua locatii in aceasta tara, tot in centre comerciale.

Reprezentantii retailerului spun ca decizia extinderii pe piata din Bulgaria a fost luata deoarece exista similaritati in comportamentul de consum al romanilor si al vecinilor de la sud.

Pentru Romania compania are in plan deschiderea a trei magazine, in Bucuresti si in tara. Meli Melo detine 41 de magazine si in afara de Romania lantul mai este prezent in Republica Moldova cu doua unitati.

Retailerul si-a bugetat pentru acest an stagnarea cifrei de afaceri la nivelul de 8,25 mil. euro inregistrat in 2012. Anul trecut afacerile companiei au avansat cu aproape opt procente de la 7,65 mil. euro pe fondul deschiderii de noi magazine.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu