21 Oct 2019 - 17:57       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Ziarul Financiar :

Marea Britanie: Explozie langa Liverpool. Peste 34 de persoane au fost ranite, intre care doua au rani mai serioase

luni 27 martie 2017
Marea Britanie: Explozie langa Liverpool
Marea Britanie: Explozie langa Liverpool. Peste 34 de persoane au fost ranite, intre care doua au rani mai serioase

Cel putin 24 de oameni au fost raniti in Wirral, langa Liverpool, sambata seara, atunci cand o cladire s-a prabusit in urma a ceea ce primele relatari arata ca ar putea fi o explozie de gaze.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Peste 20 de oameni intre care doi au leziuni serioase, au fost raniti intr-o explozie langa Liverpool. Cladirea se spune ca ar fi gazduit un studio de dans, conform relatarilor media.Cei raniti in explozie au fost transportati la spitalele locale, a transmis BBC.Echipele de salvare au cercetat ruinele pentru a descoperi alte potentiale victime. Un restaurant vecin de peste drum a fost de asemenea afectat de explozie.Zona a fost restrictionata din ratiuni de securitate iar unele case au fost evacuate.

Locuintele din apropiere au fost zguduite de suflul exploziei, iar ferestrele s-au spart. A fost o senzatie ca si cum s-ar fi produs un cutremur. In zona apropiata se putea vedea pe strazi caramizi cazute si sparte si o gramada de moloz, informeaza bbc.com.

Masi multe case din zona au fost evacuate si peste 100 de persoane au fost relocate in apropierea unei biserici. Studioul de dans pentru copii a fost distrus.

Dan Stephens, ofiter-sef din in cadrul Merseyside Fire and Rescue Service, a declarat ca daunele sunt considerabile. "S-a produs ceea ce se poate numi un  colaps total", a afirmat Stephens, precizand ca suflul exploziei a spulberat acoperisurile caselor. Cele care au ramas in picioare au structura grav afectata, a mai spus politistul.2017-03-27

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu