21 Sep 2019 - 03:35       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Jurnalul Național : Lovitura pentru bucuresteni. Debransarile de la RADET ar putea fi interzise

luni 31 octombrie 2016
(adsbygoogle = window
.adsbygoogle || []).push({});

Debransarile de la RADET pentru instalarea de centrale termice de apartament sau de bloc ar putea fi interzise, potrivit unui proiect de lege care urmeaza sa fie votat in Camera Deputatilor, for decizional. 

Proiectul modifica Legea serviciului public de alimentare cu energie termica. Propunerea legislativa de modificare a fost initiata acum opt ani de deputatii Iulian Iancu (PSD) si Dan-Radu Rusanu, Mircea Ciopraga, Ioan Cristea si Ioan-Silviu Lefter (PNL). A fost atunci adoptat de Senat si din ianuarie 2009 zace la Camera Deputatilor.  Surpriza a fost saptamana trecuta cand Comisia de Industrii a scos proiectul de la sertar si l-a trimis Biroului Permanent. Proiectul are numeroase amendamente care schimba fundamental varianta adoptata de Senat, potrivit Profit. 

Cea mai importanta modificare este: "deconectarea unui consumator de energie termica dintr-un condominiu si debransarea totala a instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale unui utilizator tip condominiu sunt interzise in cazul in care condominiul se afla intr-o zona unitara de incalzire prin sistem centralizat de alimentare cu energie termica".


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu