18 Aug 2019 - 03:46       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Amos News :

La noua ani de la nunta, au gasit un cadou inca nedesfacut in dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

sâmbătă 25 februarie 2017
La noua ani de la nunta, au gasit un cadou inca nedesfacut in dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

În ziua nuntii, o tanara a primit un cadou de la matusa sa


La noua ani de la nunta, au gasit un cadou inca nedesfacut in dulap! Din acea zi, totul s-a schimbat

În ziua nuntii, o tanara a primit un cadou de la matusa sa. Dupa ce l-a inmanat proaspetilor insuratei, femeia s-a facut nevazuta in multime. Un bilet ciudat, lipit de pachet, i-a atras atentia, insa, tinerei fete. "A se deschide NUMAI DUPA prima cearta!", scria pe el. La inceput, mesajul a pus-o pe ganduri, dar, in scurt timp, luata de val, a uitat complet de cadou si cutia a ajuns, intr-un final, in dulap, langa alte pachete primite de miri, scrie realitatea.net.

La 9 ani de la fericitul eveniment, soarta a facut ca femeia sa dea peste cadoul uitat in dulap. Desi in cei 9 ani de casnicie au tot fost certuri si discutii aprinse in cuplu, nu s-au gandit nicio clipa sa deschida cadoul.

"În toti acesti ani, am crezut ca in cutie se afla secretul unei casnicii fericite, un truc necunoscut de tineri ca noi... La urma urmei, unchii nostri erau casatoriti de mai bine de o jumatate de secol. Ne-am gandit ca acea cutie ne va salva. Într-un fel, a facut-o!", povesteste Kathy Gunn .

Cand au desfacut cutia, nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca inauntru erau doua hartii in care erau impachetate mai multe bancnote. Pe pachetul adresat lui Kathy scria: "Ia acesti bani si cumpara o pizza, niste creveti sau orice altceva va place voua. Cu dragoste, matusa Alison. P.S. Pregateste cada!". Pe pachetul lui Brandon, sotul acesteia, alt mesaj: "Ia acesti bani si cumpara niste flori si o sticla de vin. Cu dragoste, matusa Alison".

"Atunci mi-am dat seama ca, in realitate, secretul unei casnicii fericite nu statea in cutia aceea, ci in noi!", a spus Kathy, emotionata pana la lacrimi.
 2017-02-25

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu