20 Aug 2019 - 07:17       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Adevarul :

Istanbul: 13 morti, dupa doua explozii puternice si focuri de arma la stadionul Besiktas

duminică 11 decembrie 2016
Istanbul: 13 morti, dupa doua explozii puternice si focuri de arma la stadionul Besiktas

UPDATE 01


Istanbul: 13 morti, dupa doua explozii puternice si focuri de arma la stadionul Besiktas

UPDATE 01.24 Explozia din parcul Macka, din Istanbul, a fost provocata de un kamikaze, a anuntat ministrul turc de Interne Suleyman Soylu. El a precizat ca cea de-a doua deflagratie, de langa stadionul Vodafone Arena, a fost produsa de o masina capcana. Intre timp, bilantul ranitilor a ajuns la 70, potrivit ntv.com.tr, citata de News.ro.

UPDATE 00.17 Ministrul de Interne turc sustine ca una dintre explozii a fost o bomba sinucigasa, potrivit unui radiodifuzor turc.

Oficialii guvernamentali au numit acest incident un „atac terorist”.

UPDATE 23.30 Circa 13 persoane ar fi fost ucise in explozia cu bomba din Istanbul, de la stadionul clubului Besiktas, potrivit rapoartelor citate de Mirror.uk. Bilantul ranitilor a crescut la 38 de persoane.

Informatia a fost confirmata de oficiali ai politiei.

- STIREA INITIALA - 

Exploziile, urmate la scurt timp de focuri de arma, au avut loc in afara Vodafone Arena, stadionul clubului de fotbal Besiktas.

Atacul a avut loc dupa un meci de fotbal si a vizat un vehicul al politiei, care a parasit stadionul dupa ce fanii se dispersasera deja.

Niciunul dintre cei raniti nu este suporter, potrivit rapoartelor. Au existat 20 de persoane raportate a fi ranite in explozie, insa toti acestia ar fi ofiteri de politie.

Potrivit relatarilor, au existat doua explozii - una in apropierea stadionului Besiktas si una in apropiere de Piata Taksim. Ele au avut loc intr-o succesiune rapida.

Ambulante si politie au fost vazute imediat la fata locului, iar imaginile TV au aratat un foc ce arde in afara stadionului.

Imagini transmise de televiziuni arata ceea ce pare a fi epava unei masini arse si doua incendii separate, pe strada, in afara stadionului.

UPDATE: Unprecedented response from emergency services to the sites if the explosiona in #Istanbul , a number of killed and dozen injured pic.twitter.com/tGE5ffIuEs

— News_Executive (@News_Executive) December 10, 2016

Primele imagini de la fata locului arata ofiteri ai fortelor de ordine raniti.

First images of #Istanbul bomb attacks show riot police injured https://t.co/oHVlJ1Ympf pic.twitter.com/JQY7Y9hrpH

— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng) December 10, 2016

Atacul nu a fost inca revendicat.

Turcia a vazut recent un val de atacuri ale militantilor, in marile orase, care au lasat omorat zeci de oameni.

Stire in curs de actualizare.       2016-12-11

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu