23 Feb 2019 - 06:37       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Intarzieri de pana la 5 zile in distributia bunurilor de consum

marți 14 februarie 2012
Autor: Adelina Mihai 14
.02.2012

Interbrands, cel mai mare distribuitor de bunuri de larg consum de pe piata locala, a reusit sa ajunga, in toata aceasta perioada, peste tot unde circulatia autovehiculelor a fost permisa de autoritati, atat prin intermediul agentilor (pentru vanzare si comanda), cat si pentru transportul produselor comandate.

"Am intampinat probleme doar in zonele in care circulatia a fost restrictionata sau chiar inchisa (ex: Braila, Constanta, Brasov, Iasi). Acolo, agentii de vanzari au colectat comenzi (direct sau prin telefon), comenzi care au fost prelucrate in depozitele centrale (Bucuresti, Bacau), insa livrarile au fost blocate cateva zile, de la 2 pana la 5 zile. Am fost nevoiti sa depozitam produsele pregatite pentru livrare in centrele de distributie si, imediat ce a fost redeschisa circulatia, am facut livrarile (cu efort suplimentar, inclusiv in zilele de weekend)", sustine Gabriel Decu, operations manager in cadrul Interbrands.

Interbrands este cea mai mare firma de distributie FMCG de pe piata locala, care intermediaza vanzari in valoare de peste 1,5 miliarde de euro/an.

Compania are in portofoliu clienti precum British American Tobacco (producatorul tigarilor Kent), Procter & Gamble, Henkel sau Kraft Foods.

"In acest moment (ieri - n. red.) suntem la zi cu livrarile, dar ne pregatim pentru o noua saptamana in care unele rute vor fi blocate. Obiectivul este ca imediat dupa restabilirea traficului rutier sa recuperam, in 2-3 zile, livrarea comenzilor adunate in perioada de blocaj", a mai spus Decu. El a mai precizat ca, pana in prezent, re­zultatele de vanzari bugetate pentru anul in curs nu au fost afectate din cauza situatiei meteo­rologice.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu