22 Noi 2019 - 01:21       

 
Parteneri  

 

 * Prima paginã * Cãutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Inca un spectacol Cirque du Soleil la Bucuresti

joi 29 august 2013
Inca un spectacol Cirque du Soleil la Bucuresti

Autor: Oana Ghita 28
Inca un spectacol Cirque du Soleil la Bucuresti

Autor: Oana Ghita 28.08.2013

Seria de spectacole "Alegría", sustinuta de compania Cirque du Soleil in Bucuresti, va fi suplimentata, la cererea publicului, cu o reprezentatie, pe 7 septembrie, de la ora 16.00, informeaza un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

 La spectacolele aflate deja in vanzare, din 5, 6, 7 si 8 septembrie, mai sunt disponibile putine bilete.

Dupa 20 de ani de turnee in peste 40 de tari, timp in care au fost aplaudata de peste 14 milioane de spectatori, "Alegría" trage cortina in decembrie 2013. Spectatorii romani au acum ultima sansa de a vedea acest spectacol superb, care a vrajit inimile fanilor din intreaga lume cu momentele sale acrobatice eterice, costumele elegante si muzica fascinanta.

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim - magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti. Preturile biletelor pentru adulti variaza de la 110 lei la 500 de lei. Copii beneficiaza de reduceri, iat biletele pot fi achizitionate si in rate. Detalii pot fi g?site pe www.eventim.ro.

"Alegría" (cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie) dispune de o distributie internationala, ce include 55 de artisti si muzicieni din 15 tari, si este un show spectaculos de acrobatie. Dureaza aproape doua ore jumatate si include momente uluitoare, care vor uimi publicul de toate varstele. Fanii vor avea ocazia sa urmareasca cu respiratia taiata acrobatii dramatice, in care sunt puse la incercare talentul si echilibrul unor artisti de renume mondial, precum numarul "Barele Aeriene", un moment foarte intens, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti trebuie sa se balanseze la mai mult de 16 metri deasupra scenei.

In ritmicul si periculosul "Dans al Cutitelor de Foc", artisti jongleaza cu cutite in flacari pe langa corp, in timp ce Power-Track" ofera spectactorilor o demonstratie geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. In "Barele Rusesti", artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 centimetri de pe umerii robusti ai colegilor lor.2013-08-29

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu