23 Aug 2019 - 14:28       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Libertatea :

In echipa ideala a LPF pe sezonul trecut n-au loc decat doi campioni de la Astra!

joi 23 iunie 2016
In echipa ideala a LPF pe sezonul trecut n-au loc decat doi campioni de la Astra!

Liga Profesionista de Fotbal din Romania a dat publicitatii echipa ideala a sezonului 2015-2016 din Liga 1


In echipa ideala a LPF pe sezonul trecut n-au loc decat doi campioni de la Astra!

Liga Profesionista de Fotbal din Romania a dat publicitatii echipa ideala a sezonului 2015-2016 din Liga 1.

Surprinzator este faptul ca in primul ”11” vazut de LPF nu au avut loc decat doi jucatori de la formatia campioana, Astra Giurgiu. In schimb, cu toate ca a dezamagit, Steaua, ocupanta locului 2 in clasamentul final, are trei reprezentanti.

Iata echipa LPF: 

PORTAR

Florin Nita (Steaua / 29 de ani / 29 jocuri) - Clasarea Stelei pe pozitia secunda la finalul campionatului i se datoreaza in buna parte si lui Nita, care a avut in multe momente interventii decisive. A fost portarul care a prins de cele mai multe ori echipa etapei, de sapte ori.

APARATORI

Romario Benzar (Viitorul / 24 de ani / 31 jocuri) - Si-a dominat majoritatea adversarilor. S-a remarcat si prin jocul ofensiv de calitate, dovada ca in contul sau s-au inregistrat doua goluri si patru pase decisive. Este o solutie pentru nationala.

Cristian Sapunaru (Pandurii / 32 de ani / 22 jocuri) - Decizia de a semna cu Pandurii s-a dovedit a fi una foarte buna, asta deoarece a revenit dupa patru ani la nationala, cu care a participat la Euro. A marcat cinci goluri, a oferit o pasa decisiva si a prins de sase ori echipa etapei.

Valerica Gaman (Astra / 27 de ani / 28 jocuri) - Capitanul giurgiuvenilor din 2016 si-a condus echipa spre un succes istoric in Liga 1 Orange. Pe langa prestatiile excelente din defensiva, acesta a si marcat de sase ori, majoritatea reusitelor venind in momente dificile.

Bogdan Vatajelu (CS Craiova / 23 de ani / 36 jocuri) - Foarte bun atat in defensiva, cat si in ofensiva, unde s-a remarcat prin cele cinci goluri si patru pase decisive. Ne aminteste tot mai mult de Nae Ungureanu. A fost fundasul stanga care a prins de cele mai multe ori echipa etapei, de opt ori.

MIJLOCASI

Dorin Rotariu (Dinamo / 20 de ani / 32 jocuri) - A fost sezonul in care a confirmat asteptarile. A inscris opt goluri, a oferit trei pase decisive si a incantat in multe momente cu tehnica sa. A prins de sapte ori echipa etapei.

Nicolae Stanciu (Steaua / 23 de ani / 28 jocuri, FOTO) - A avut un sezon formidabil, incununat cu primele selectii la nationala, unde a devenit intaiul stelist care a purtat numarul 10 la un turneu final, dupa Gica Hagi. A marcat de 12 ori si a oferit sapte pase decisive, cifre care l-au propulsat de noua ori in echipa etapei.

Jugurtha Hamroun (Steaua / 27 de ani / 26 jocuri) - Indiscutabil, a fost cel mai reusit transfer al Stelei din sezonul 2015-2016. A incantat prin driblingurile sale, cel mai bun din Liga 1 la acest capitol, si prin pasele de calitate adresate colegilor. A inscris sapte goluri si a izbutit patru pase decisive.

Florin Tanase (Viitorul / 21 de ani / 32 jocuri) - A avut o crestere fantastica in editia 2015-2016 a Ligii 1 Orange, in care a reusit sa marcheze de 15 ori, a oferit sase pase decisive si a scos trei penalty-uri. Liderul tinerilor jucatori din campionatul trecut.

ATACANTI

Ioan Hora (Pandurii / 27 de ani / 35 jocuri) - Cele 19 goluri reusite i-au adus lui Ioan Hora titlul de golgheter, primul castigat de un jucator care a imbracat tricoul gorjenilor in Liga 1 Orange. Un fotbalist cu executii foarte bune.

Denis Alibec (Astra / 25 de ani / 26 jocuri) - A marcat 16 goluri, a oferit 7 pase decisive si a scos patru penalty-uri, toate acestea contribuind enorm la titlul castigat de Astra. A prins de cele mai multe ori echipa etapei, de 10 ori, ceea ce confirma faptul ca a fost jucatorul campionatului.

ANTRENOR

Marius Sumudica (Astra / 45 ani) – A reusit sa formeze un grup, cu care a trecut peste momentele dificile, castigand primul titlu din cariera de antrenor. Sub indrumarea sa, Astra a condus clasamentul inca din primele etape ale sezonului regulat.

2016-06-23


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu