18 Oct 2019 - 07:27       

 
Parteneri  

 

 * Prima paginã * Cãutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Idei de Craciun pentru bon viveurs - coniacul de colectie

marþi 23 decembrie 2014
Autor: Madalina Panaete 22
.12.2014

Un coniac de colectie consumat intr-un pahar usor incalzit sau un trabuc cubanez rulat manual fumat pe un fotoliu confortabil langa semineu sunt doar cateva elemente care ar putea transforma o seara de Craciun intr-una perfecta pentru un bon viveur.

Astfel, nu veti da gres daca veti alege sa ii faceti cadou de Craciun un coniac de colectie asa cum este Rémy Martin Centaure de Diamant, obtinut din cele mai valoroase eaux-de-vie ale Casei Rémy Martin. De asemenea, pentru cei care prefera produsele traditionale puteti alege un vinars romanesc sau o sticla de rom de pe meleaguri exotice. O bautura fina poate rasfata cele mai rafinate gusturi, insa inainte de a alege intre o bautura sau alta, trebuie indentificate preferintele si obiceiurile celui care urmeaza sa consume produsul.

Nu dati gres nici daca alegeti pentru a oferi cadou un pachet Abondance de la Le Manoir care contine mai multe vinuri, dar si dulceturi sau foie gras, deoarece bon viveur-ii stiu ca un cadou bine ales sta in experienta degustarii si nu in cantitatea acestuia. Pe de alta parte, pentru consumatorii de cafea sau pentru cei in cautare de experiente gustative inedite puteti alege cea mai exclusivista cafea din lume Kopi Luwak, facuta din boabe de cafea verde culese din excrementele unui animal.

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai importanta perioada din an pentru comercianti, asa ca magazinele abunda cu cadouri care pot surprinde chiar si cel mai greu de multumit papile gustative.

 

 

 

 

 

 

 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu