23 Aug 2019 - 15:02       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

România liberă :

Hindi Zahra la Bucure?ti, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane

sâmbătă 10 septembrie 2016
Hindi Zahra la Bucure?ti, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane

Artista marocană revine in  București la Jazz Night Out, după show-ul sold out de anul trecut


Hindi Zahra la Bucure?ti, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane

Artista marocană revine in  București la Jazz Night Out, după show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezență scenică intensă, Zahra e naivă și senzuală, intr-o spirală de stări care urcă și coboară intr-un vartej de influențe: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues și un ingredient pentru care incă mai căutăm un nume.

Hindi Zahra e un soi de Frida Kahlo  care desenează in culori audio mari legende, mici trăiri – in timp ce cantă intr-o adorabilă engleză cu accent, sau in limba ei nativă, berbera. De fapt insă, e destul de evident că limba ei nativă e pur și simplu muzica. Compozitor, multi instrumentist și producător, a debutat și in cinema, cu filmul The Cut al regizorului german de origine turcă, Fatih Akin.

Primul ei disc, \'Handmade\' a primit in 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului in Franța. E deseori comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. In 2015, Hindi Zahra și-a lansat discul Homeland, cu care a plecat in turneu mondial, seducand fanii și criticii muzicali deopotrivă.

Zahra reușește de fiecare dată să livreze un sound autentic, \'handmade\', care rămane totodată incredibil de sofisticat: i-ar sta bine in egală măsură in subsolul unui club de jazz din New York, și intr-un targ colorat din Marrakesch.

 

Program

Concertul Hindi Zahra are loc pe 1 noiembrie 2016, ora 20'00 la Arenele Romane (cort incălzit) din București.

Accesul se face incepand cu ora 19'00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

BILETE

Biletele costă 130 de lei  şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro  şi pagina de Facebook  Twin Arts

Video

https://www.youtube.com/watch?v=t0cWImj9Tyo

Următoarele concerte Twin Arts:

Dhafer Youssef – 27 octombrie, Sala Radio

The Victor Wooten Band feat. Dennis Chambers & Bob Franceschini – 10 noiembrie, Sala Radio

Eivør – 13 noiembrie, Sala Radio

Robert Glasper Experiment – 28 noiembrie, Sala Radio

Singurul RCA in 12 rate comenteaza /* (c)

2016-09-10

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu