23 Aug 2019 - 15:16       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Grindeanu: Nu avem raportul consultantilor pentru privatizarea Telekom. Urmeaza o videoconferinta cu Londra

miercuri 14 octombrie 2015
Grindeanu: Nu avem raportul consultantilor pentru privatizarea Telekom
Grindeanu: Nu avem raportul consultantilor pentru privatizarea Telekom. Urmeaza o videoconferinta cu Londra

Autor: Adrian Seceleanu 13.10.2015

Ministerul Societatii Informationale nu a primit de la consortiul de consultanti internationali raportul privind cea mai buna optiune pentru stat in demersul de vanzare al actiunilor pe care le mai detine la Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom), a declarat ministrul societatii informationale Sorin Grindeanu.

?Nu, nu am primit acest raport. Noua consultantii ne-au promis ca raportul va fi gata la inceputul lunii octombrie, termen care intr-adevar a trecut. Este adevarat ca termenul lor limita prin  contractul este sfarsitul anului doar ca a existat un agreement intre noi ca autoritate competenta si acest consortiu international care a castigat consultanta ca toate aceste date sa ne vina cat de repede posibil, la final de septembrie, inceput de octombrie. Saptamana aceasta vom avea iarasi o videoconferinta cu Londra in legatura cu acest subiect?, a declarat seful MSI, fara a oferi alte detalii.

Echipa de consultanti a statului, selectata in decembrie 2013, este formata din: Swiss Capital - cel mai mare broker de pe bursa locala, banca elvetiana de investitii UBS, Musat & Asociatii - una dintre cele mai mari case locale de avocatura - si BT Securities - firma de brokeraj a Bancii Transilvania.

Statul mai detine, prin MSI, 45,99% din actiunile fostului Romtelecom, acum parte a grupului Telekom.2015-10-14

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu