25 Mai 2019 - 20:04       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Gorjeanul Nicolae Sarcina deschide la Craiova in locul fostului hipermarket PIC. Romanul vrea sa ajunga sa se lupte cu gigantii Real si Kaufland

vineri 16 decembrie 2011
Autor: Cristina Rosca 15
.12.2011

Lantul de retail Succes, detinut de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcina, a deschis astazi un hipermarket la Craiova, in locul fostei unitati PIC. Acesta este cel de-al doilea magazin din fosta retea PIC deschis de catre firma Succes Nic Com, care opereaza magazinele Succes, dupa hypermarketul din Pitesti.

"Prin aceasta redeschidere a magazinului din Craiova, PwC continua strategia de reorganizare a societatii (PIC, n.red.), punand in valoare activele acesteia. Nu ne vom opri aici. Suntem in negocieri pentru redeschiderea si a celorlalte magazine din fosta retea PIC.", a declarat Marius Zidaru, directorul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC Romania.

Compania PIC, detinuta de fratii Penescu, este administrata de catre PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL din martie 2010, dupa intrarea societatii in insolventa la sfarsitul anului 2009.

Succes Nic Com a avut afaceri de aproape 200 milioane de lei (47,3 mil. euro) anul trecut, in domenii variate, de la comert si restaurante la benzinarii si transporturi.

"Deschiderea acestui magazin din Craiova confirma angajamentul firmei Succes de a activa pe segmentul de hypermarketuri, consolidandu-si prezenta in zona Olteniei. Ambitia noastra este de a ne crea o retea de hypermarketuri la nivel national si suntem increzatori ca exista oportunitati pe piata de retail modern la preturi accesibile chiar si in aceasta perioada de scadere a consumului", a precizat la randul sau Liviu Sendroiu, administratorul Succes Nic Com.

Compania Succes Nic Com si-a inceput activitatea in anul 1994, avand ca principal domeniu de activitate comertul en-gross si en-detail cu produse alimentare, bauturi si tutun, dar si cu produse nealimentare, potrivit informatiilor de pe site-ul companiei.

In continuare, unul dintre cele mai importante obiecte de activitate ale companiei Succes Nic Com il reprezinta lantul de magazine cu acelasi nume, ajuns in prezent la peste 130 de unitati, si venituri de 31 mil. euro.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu