25 Aug 2019 - 19:47       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Furnizorii saltelelor Dormeo au batut palma cu Iulian Dascalu pentru trei magazine in reteaua Iulius Mall

vineri 23 martie 2012
Autor: Laurentiu Cotu 22
.03.2012

Compania slovena Studio Moderna, care detine serviciul de teleshopping Top Shop si brandul de saltele Dormeo, a incheiat un parteneriat cu Iulius Group, detinut de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, pentru trei puncte de desfacere in reteaua nationala de mall-uri Iulius. Primul magazin Top Shop din reteaua Iulius Mall a fost inaugurat la Suceava, al doilea in Cluj-Napoca, urmand ca in scurt timp sa fie inaugurata si unitatea din Timisoara.

Magazinul Top Shop din Iulius Mall Cluj a fost inaugurat ieri si ofera peste 500 de produse casnice, preponderent din gamele Dormeo, Delimano, Kosmodisk si Walkmaxx, cosmeticele Ivyss, dar si articolele Dry Cooker si Hot Pan. In cadrul Top Shop se pot face cumparaturi in rate pentru achizitii mai mari de 149 de lei. Studio Moderna isi desfasoara operatiunile in 22 de tari din Europa, avand circa 200 magazine in lantul propriu de distributie si peste 5.000 de angajati. In Romania, compania detine 14 magazine Top Shop si Dormeo.

Slovenii au inchiriat recent un spatiu suplimentar de depozitare de 700 de mp in proiectul A1 Business Park, de la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti, unde au ajuns sa opereze un centru de 3.100 de metri patrati. Studio Moderna a realizat in 2010, pe piata locala, afaceri de peste 27 mil. euro.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu