17 Sep 2019 - 17:26       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Fundatia Vodafone Romania si Mediafax prezinta proiecte in care tehnologia schimba viata oamenilor in bine

joi 28 mai 2015
Fundatia Vodafone Romania si Mediafax prezinta proiecte in care tehnologia schimba viata oamenilor in bine

Autor: Mediafax 28
Fundatia Vodafone Romania si Mediafax prezinta proiecte in care tehnologia schimba viata oamenilor in bine

Autor: Mediafax 28.05.2015

Noi proiecte pentru sanatatea si imbunatatirea calitatii vietii oamenilor vor fi prezentate, joi, la cea de-a doua editie a conferintei ?Mediafax Talks about Technology for Social Change?, organizata de Agentia de presa Mediafax, in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania.        

 Dezvoltarea permanenta a tehnologiei si aparitia unor dispozitive din ce in ce mai performante ne ajuta nu numai in viata de zi cu zi, ci si in imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor care sufera de diverse afectiuni. Astfel, la cea de-a doua editie a conferintei participantii vor putea afla detalii despre o noua aplicatie mobila care poate salva vieti omenesti, despre noi solutii de monitorizare a diabetului si a bolilor cardio-vasculare sau de asistenta a persoanelor cu deficienta de vedere.  Sub umbrela programului ?Mobile for Good?, Fundatia Vodafone finanteaza, in toate cele 28 de tari in care este prezenta, proiecte care folosesc tehnologia mobila pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a imbunatati viata oamenilor si pentru a genera schimbarea in societate.

Romania, exista deja mii de persoane care, datorita acestor programe, traiesc o viata mai buna. Selectia proiectelor ?Mobile for Good? se realizeaza prin runde de finantare anuala, la selectie putand sa participe ONG-urile care au in plan utilizarea tehnologiei pentru rezolvarea unor probleme reale in domeniul educatiei si al sanatatii si in beneficiul persoanelor defavorizate fizic, social si economic.

Pentru a afla cat mai multe lucruri despre astfel de proiecte aflate in derulare, dar si pentru a descoperi noi solutii prin care tehnologia ar putea imbunatati viata oamenilor, Fundatia Vodafone Romania si Agentia de presa Mediafax au initiat anul trecut conferinta ?Mediafax Talks about Technology for Social Change?, ajunsa acum la a doua editie.

Aceste noi proiecte si evolutiile pe care le-au inregistrat cele prezentate deja vor fi subiectul discutiilor de la conferinta, la care vor participa: Ravinder TAKKAR ? CEO, Vodafone Romania; Raed ARAFAT ? Fondator, Fundatia pentru  SMURD; Irina-Margareta NISTOR ? Presedinte onorific, Fundatia Vodafone Romania; Florina TANASE ? Director Legal&External Affairs, Vodafone Romania; Gyorgy PETER ? Director, Asociatia Caritas Alba Iulia ? Asistenta Medicala si Sociala; Florin GEORGESCU ? Director, Asociatia Tandem; David NEACSU ? Liderul primei expeditii romanesti pe Everest si alpinist de renume international; Dragos DINU ? Membru in board-ul Fundatiei Romanian Business Leaders; Angela GALETA ? Director, Fundatia Vodafone Romania; Graham PEROLLS ?Presedinte Fondator, Fundatia Hospice Casa Sperantei ; Prof. Dr. Vintila MIHAILESCU ? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, antropolog; Andrei ROSU ? Sportiv, primul maratonist care a intrat in Cartea Recordurilor pentru performanta sa de a alerga 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente si Mihaela VLAICULESCU ? Director, Asociatia Sprijin pentru Diabet.       

Fundatia Vodafone Romania a finantat, in cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe in domeniile sanatatii, educatiei, serviciilor sociale, avand ca beneficiari copii, tineri, batrani, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Pana in prezent, Fundatia Vodafone Romania a investit 20 milioane de euro in proiecte desfasurate de organizatiile non-profit partenere. Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998.

Evenimentul de joi va reuni reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale, ai institutiilor publice si private, medici, directori de spitale, reprezentanti ai organizatiilor de pacienti, reprezentanti ai companiilor din Romania

   

         Conferinta va fi moderata de Elvira Gheorghita, Senior Reporter Mediafax si cunoscutul blogger Cristian China-Birta.

 

Mai multe detalii, agenda evenimentului ?Mediafax Talks about Technology for Social Change? - editia a II-a  puteti gasi pe website-ul:

http://www.mediafaxtalks.ro/mediafax-talks-about-technology-for-social-change/prezentare-eveniment-70-2883

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari video cu declaratii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks  

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks ? melania.stoica@m.ro | 031.82.56.417/ 0754 095 971

 2015-05-28

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu