20 Aug 2019 - 06:57       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Jurnalul Național :

Fundatia Mereu Aproape si producatorii romani au sustinut copiii Romaniei la IWA Charity Christmas Bazaar 2016

marți 13 decembrie 2016
Fundatia Mereu Aproape si producatorii romani au sustinut copiii Romaniei la IWA Charity Christmas Bazaar 2016

Vezi galeria foto (adsbygoogle = window
Fundatia Mereu Aproape si producatorii romani au sustinut copiii Romaniei la IWA Charity Christmas Bazaar 2016

Vezi galeria foto (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Fundatia Mereu Aproape a participat la IWA Charity Christmas Bazaar pentru a aduce bucuria sarbatorilor de iarna in inimile copiilor pe care ii sustine. Anul acesta, Fundatia i-a avut alaturi pe producatorii romani, avand la standul sau produse romanesti speciale foarte apreciate de vizitatorii targului. Banii stransi se vor transforma in cadouri de Craciun pentru copiii pe care Fundatia ii ajuta, copii incercati deja de greutatile vietii si carora darurile le vor aduce fericire in suflet si le vor face viata mai frumoasa.

Suntem bucurosi sa pastram traditia participarii noastre la IWA Charity Christmas Bazaar, un eveniment manifest al bucuriei de a darui si de a ajuta. Noi ramanem Mereu Aproape de copiii de care avem grija prin campaniile noastre si le vom aduce din nou zambetul pe buze, pentru ca banutii stransi aici vor merge catre ei. Vor primi cadouri cu lucrurile de care au mare nevoie ca sa aiba o viata mai buna si sa mearga in continuare la scoala, spune Alessandra Stoicescu, Presedintele Fundatiei Mereu Aproape.

Bratari de piele, superbe aranjamente florale de Craciun, vinuri deosebite, cozonaci, nuga si ciocolata de casa, magiun si mezeluri romanesti, obiecte de artizanat traditionale, globurile de brad ale copilariei, icoane sculptate in lemn de tei si cu foita de aur, tricouri pictate manual, cosmetice pentru ingrijirea fetei, felicitari minutios lucrate de copiii talentati din campaniile Fundatiei – toate au transformat standul Fundatiei intr-un loc special, profund romanesc, menit sa incante vizitatorii targului si sa aduca fericire copiilor aflati in nevoie.

Le multumim partenerilor si prietenilor nostri: Musette, Ana Pan, Baiatul cu Flori, Vardo, Farmec, Maria Ferestraoaru, Topoloveni, Cristim, Artizanat Traditional, Antante, Argcoms, copiii Fundatiei - elevii de la Biblioteca Comunala din Dobrin, judetul Salaj, si copiii familiei Dogaru din Dambovita - care au lucrat felicitari si decoratiuni de Craciun.

 

Fundatia Mereu Aproape a luat nastere acum 11 ani. Împreuna cu partenerii sai, donatori, companii, jurnalisti si persoane publice, a ajutat 1.000.000 de oameni prin programe in domeniile sanatatii, educatiei, culturii, social umanitare, dezastre si advocacy. A contribuit la ajutorarea a peste 10.000 de sinistrati si a construit 78 de case. Pana in prezent, ajutorul financiar si material oferit de Fundatia Mereu Aproape depaseste 10 milioane de Euro. Proiectul “Ajuta un sat. Schimba o tara” face parte din Programul Strategic de Investitie in Mediul Rural al Fundatiei Vodafone Romania, program care se deruleaza la nivel national si care sustine dezvoltarea de proiecte in domeniile educatiei si serviciilor sociale necesare categoriilor defavorizate din satele si orasele mici din Romania. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatiamereuaproape.ro si pe www.facebook.com/fundatiamereuaproape.

 2016-12-13

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu