26 Mai 2019 - 09:05       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Farmaciile Dona vor sa ajunga la 220-225 de farmacii

joi 05 ianuarie 2012
Autor: Ioana David 04
.01.2012

Ovidiu Wencz, directorul general al Farmaciilor Dona, care si-a inceput mandatul in decembrie 2011, spune ca reteaua va miza in continuare pe extindere, dar si pe eficientizarea businessului.

"In viitorul apropiat vom ajunge la 220-225 de farmacii. Vom avea o perioada in care vom incerca sa consolidam si sa eficientizam businessul, intr-un context volatil (...) Daca exista oportunitati investitionale interesante, actionarii le vor valorifica, dar ca si directie strategica ne dorim ca anul 2012, pe langa o crestere sanatoasa, care speram sa fie de doua cifre, sa eficientizam si sa aducem in parametri normali de functionare farmaciile existente (cele deschise recent - n. red.)."

Reteaua a avut in 2011 o cifra de afaceri de 170 mil. euro (potrivit estimarilor lui Wencz) si 212 unitati. Cu aceste rezultatele Dona se claseaza in topul celor mai mari retaileri de medicamente de pe piata locala, in care concureaza cu Sensiblu, Catena dar si cu Ropharma, Help Net.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu