21 Oct 2019 - 19:02       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Bursa :

FOTO Cea mai moderna cladire de birouri din Timisoara, finalizata si inchiriata integral

vineri 27 ianuarie 2017
FOTO Cea mai moderna cladire de birouri din Timisoara, finalizata si inchiriata integral

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Iulius Mall Timisoara, cladirea UBC 2 are 12 niveluri, o suprafata de 18


FOTO Cea mai moderna cladire de birouri din Timisoara, finalizata si inchiriata integral

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Iulius Mall Timisoara, cladirea UBC 2 are 12 niveluri, o suprafata de 18.000 mp si este inchiriata integral, dupa ce lucrarile la prima cladire de birouri clasa A din cele sapte pe care le va include ansamblul mixt Openville Romania au fost finalizate.

"Experienta companiei Iulius in dezvoltarea de spatii de birouri clasa A a facut ca aceasta cladire sa fie construita si inchiriata integral intr-un timp record. UBC 2 a fost proiectata pentru a raspunde exigentelor partenerilor nostri si suntem onorati ca mari companii din domenii precum IT si automotive au ales aceasta cladire pentru consolidarea operatiunilor. Datorita localizarii centrale, beneficiilor pe care le au angajatii in ansamblul multifunctional, dotarilor tehnice de ultima generatie si solutiilor sustenabile implementate, UBC 2 reprezinta cea mai moderna si eficienta cladire de birouri din Timisoara”, a declarat Iulian Dascalu, presedintele companiei IULIUS.

In prezent, la Timisoara se lucreaza la cea de-a doua cladire de birouri din cadrul Openville, tot cu 12 niveluri si o suprafata inchiriabila de 13.000 mp. Pentru aceasta, compania a semnat un parteneriat cu furnizorul international de servicii IT Atos, pentru inchirierea a 6.000 mp.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrokkdmlwomjo', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' });

In ceea ce priveste cladirea de birouri UBC 2, care a fost finalizata recent, aceasta este dotata cu sisteme, aparatura si echipamente cu un consum redus de energie. Printre solutiile verzi implementate se numara: grad sporit de lumina naturala, reglarea automata a intensitatii luminii din interior, sistem inteligent de automatizare a instalatiilor electrice, sisteme de ventilatie de ultima generatie, care vor asigura o temperatura constanta si un volum optim de aer proaspat, fatade cu sticla speciala, care ofera protectie termica si solara, suporturi pentru parcarea bicicletei, dusuri si vestiare pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport.

Pentru economisirea resurselor si optimizarea functionarii, imobilele office vor beneficia de cea mai avansata tehnologie germana in domeniul managementului inteligent al cladirilor, care va permite centralizarea tuturor sistemelor de monitorizare si control ale cladirilor din ansamblul Openville pe o singura platforma.

Compania Iulius investeste peste 220 milioane de euro in proiectul multifunctional Openville Timisoara, al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliu, dupa Palas Iasi. Constructia a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea office UBC 2. Cel mai mare centru de business, cumparaturi si entertainment din vestul Romaniei va include sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili.

Pe segmentul de retail, Openville va include peste 430 de magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp, si 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.

Citeste si: Amazon cauta 10.000 mp de birouri in Bucuresti. Gigantul vrea sa angajeze cel putin 1.000 de persoane Citeste si: Firmele din Prahova au exportat, in primele zece luni din 2016, produse si bunuri de 1,71 mld. euro Citeste si: Studiu: 2017 va fi anul finantarilor pentru IMM si startup-uri. Ce programe sunt anuntate Citeste si: Indicele Dow Jones depaseste pentru prima data pragul de 20.000 de puncte Citeste si: Guvernul va acorda finantari nerambursabile IMM-urilor pentru participarea la targuri si expozitii Citeste si: EXCLUSIV Comisia Nationala de Prognoza ajusteaza PIB-ul cu programul PSD

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrondmonihufp', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_economic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroqcfiklnpvu', {myMaster: '7Igwif.oJ4Wl6EeZdC_F9ZsJXpRjyfr58OJbtPU8NAL.g7' });

2017-01-27

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu