18 Aug 2019 - 06:32       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Click :

Distribuitorul German Electronics deschide in primavara primul magazin Conrad in Capitala. Investitia se ridica la 200.000 de euro

joi 03 octombrie 2013

German Electronics, unicul distribuitor al produselor electronice Conrad in Romania, va deschide in prima parte a anului viitor primul magazin Conrad in Bucuresti, fiind prima unitate de profil din tara noastra dupa ce in ultimii ani vanzarile s-au realizat exclusiv pe Internet


.

„Suntem in discutii cu managementul unei firme care detine mai multe mall-uri. Nu am decis inca asupra locatiei, dar probabil o vom face in curand. Bucurestiul are cel mai mare potential financiar si noua ne aduce un procent important de cumparatori”, a declarat pentru Wall-Street.ro - Vasile Boitos (foto), director general German Electronics.
Distribuitorul oradean si-a propus inca de anul trecut sa deschida un showroom in Capitala, insa planurile companiei s-au schimbat optand pentru a deschide un magazin, care ar urma sa se intinda pe o suprafata de circa 500 de metri patrati.
Pentru viitorul magazin care urmeaza sa fie deschis intr-unul din mall-urile bucurestene, German Electronics si-a bugetat o investitie care se ridica la 200.000 de euro, suma care include si stocurile de produse.
„Ne gandeam initial sa deschidem magazinul acum, la inceputul lunii octombrie, insa, am vrut sa facem lucrurile pe indelete, in stil ardelenesc. Un magazin de acest tip implica un volum de marfa si stocuri asa ca am decis impreuna cu reprezentantii companiei Conrad ca ar fi mai potrivit sa-l deschidem in prima parte a anului viitor”, a precizat reprezentantul companiei.
Pentru acest an distribuitorul produselor Conrad in Romania si-a propus vanzari de un milion de euro, dupa ce la nivelul anului trecut veniturile German Electronics s-au ridicat la 0,6 milioane de euro.
„Vanzarile catre companii se ridica la 55% din totalul veniturilor realizate si unul dintre obiectivele noastre este sa consolidam acest segment si sa crestem portofoliul de clienti B2B, iar catre clienti ponderea ocupata este de aproximativ 45%”, a mai spus Boitos.
Potrivit German Electronics cele mai vandute produse sunt cele din categoria Casa si Gradina.
Oferta disponibila pe site si in noul catalog de produse pune la dispozitia clientilor peste 26.000 de produse din domenii variate, de la tehnica masuratorilor meteo si ambientale, sisteme de automatizare pentru casa, tehnica de siguranta la instalatii electrice, echipamente de climatizare, energie alternativa, tehnica pentru iluminat sau de componente electronice.
Infiintat in 1923, in Berlin, Conrad este unul dintre cei mai importanti retaileri electro-IT din Germania si din Vestul Europei.

 

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu