22 Noi 2019 - 01:53       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Deutsche Telekom: Credem in Romania, avem rabdare pentru rezultate mai bune

luni 29 februarie 2016
Deutsche Telekom: Credem in Romania, avem rabdare pentru rezultate mai bune

Autor: Adrian Seceleanu 29
Deutsche Telekom: Credem in Romania, avem rabdare pentru rezultate mai bune

Autor: Adrian Seceleanu 29.02.2016

?Asteptam de la noul CEO imbunatatirea performantei operationale si a profitabilitatii.?

?Asteptam de la noul CEO imbunatatirea performantei operationale si a profitabilitatii.?Gigantul german Deutsche Telekom (DT) are ?in continuare incredere? in Ro­mania si, in ciuda ?me­diului plin de provo­cari? - o piata cu o competitie intensa si ve­ni­turi mici pe utilizator, isi va continua in­ves­ti­ti­ile, asteptandu-se la o imbu­na­ta­tire a re­zul­tatelor operationale si ale profitabilitatii.

?Cred ca este un mediu plin de pro­vocari, dar continuam sa credem in Ro­ma­nia. Acesta este un mesaj foarte impor­tant din partea mea si a echipei de ma­nage­ment a Deutsche Telekom pentru ca ceea ce ve­dem in Romania este in primul rand un nu­mar semnificativ de locuitori si un grad fan­tas­tic de educatie si de capabilitati ling­vis­ti­ce astfel ca noi toti, nu doar eu, con­­tinuam sa credem in aceasta piata?, a de­clarat pen­tru ZF Claudia Nemat, mem­bru in boardul DT, care ges­tio­neaza un business de 13 mld. euro din cele 69 mld. euro ale gru­pu­lui. Una dintre cele mai im­por­tante in­ves­titii din acest an a Telekom Romania va fi ex­tin­derea retelei de fibra optica de la 1,4 mi­lioane de gospodarii la 2 milioane.

Anul trecut veniturile totale ale Telekom Romania au scazut usor, dar au alunecat pentru prima oara sub pragul de 1 miliard de euro, iar marja profitului ope­ra­tional (EBITDA) s-a apropiat de 20%, fata de 32-41% cat inregistreaza grupul pe celelalte piete europene. DT are incre­de­re ca rezultatele pot intra pe un trend pozitiv. ?Cred ca trebuie sa avem rabdare (?I think we have to have a long breath? - lb. engl.). Dar sa nu uitam de unde am pornit. Brandul Cosmote era foarte, foarte diferit. Acest lucru nu se poate schimba doar in cateva trimestre?, a punctat ea.

Intrebata direct daca DT se gandeste la un exit din Romania, Nemat a raspuns ca nu. ?Nu, continuam sa credem in Ro­ma­nia. Businessul trebuie sa se imbuna­ta­teasca, as fi de asemenea foarte fericita daca ar exista conditii diferite pe piata, dar Miroslav Majoros (noul CEO al Telekom Romania ? n. red. ) este aici sa imbu­na­ta­teasca performanta businessului.?

Pachetele fix mobil Magenta One, una dintre principalele mize ale trecerii Cosmote si Romtelecom la brandul Telekom in septembrie 2014, au avut o evolutie buna, a spus Nemat. ?Vanzarile de pachete convergente Magenta One au ?decolat?. Suntem in situatia in care Romania este acum tara cu cel mai mare numar de clienti pentru pachetele Magenta One in afara Germaniei?. Grupul avea la finele anului 208.000de  clienti pentru pachetele Magenta One.2016-02-29

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu