19 Aug 2019 - 17:48       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

Dedeman va mai deschide doua magazine pana la sfarsitul anului. Vedeti aici unde ajunge lantul de bricolaj

vineri 16 septembrie 2011

Unul dintre investitorii locali care au gasit in actuala situatie o oportunitate de a se extinde este bacauanul Dragos Paval, care si-a dublat reteaua de magazine Dedeman in ultimii trei ani si continua sa investeasca


.

Pana la sfarsitul anului vor mai fi deschise doua magazine in Alba-Iulia si Tulcea, care vor duce reteaua de bricolaj la 26 de unitati.

In plus, compania a semnat recent un ante-contract pentru achizitia unui teren in Bistrita, unde va fi ridicat un alt magazin in prima jumatate a anului viitor.

In acest context, Paval spune ca nu va avea dificultati sa indeplineasca obiectivul stabilit la inceputul anului, si anume cresterea veniturilor cu 10% in 2011, la peste 400 de milioane de euro.

"Suntem in grafic cu ce ne-am bugetat si fara niciun dubiu ne vom indeplini obiectivele. La jumatatea lunii octombrie vom deschide magazinul din Alba-Iulia, iar in noiembrie vom finaliza o investitie de 10 milioane de euro la Tulcea, unde vom deschide un magazin de 10.500 de metri patrati. Cladirea este ridicata, suntem intr-o zona buna, la iesirea spre Galati, intr-un oras in care este un singur magazin mai mare, si anume un Kaufland", a declarat pentru ZF Dragos Paval.

Dedeman a devenit in 2010 liderul pietei de bricolaj, cu o cifra de afaceri de 369 de milioane de euro, principalii competitori pe aceasta piata fiind retelele Praktiker, Bricostore si BauMax.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu