25 Mai 2019 - 20:53       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Decathlon vinde pentru o luna si produse second hand

joi 05 martie 2015
Autor: Cristina Rosca 04
.03.2015

Retailerul de echipamente sportive Decathlon va organiza in perioada 12 martie-12 aprilie in toate cele 13 magazine din Romania targul Trocathlon, in cadrul caruia vor fi vandute produse second hand pentru pasionatii de sport.

In cadrul acestui targ, Decathlon intermediaza gratuit relatia dintre potentialii vanzatori sau cumparatori de articole sportive sportive second hand in stare buna achizitionate de la mai multi jucatori din piata, nu doar cele din Decathlon.

Conform regulamentului, clientul care doreste sa vanda vine cu produsul in magazin, stabileste impreuna cu un angajat Decathlon un pret si il lasa la magazin pe toata perioada targului. Daca se va vinde produsul, vanzatorul va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare, fara a fi nevoit sa plateasca vreun comision. Daca nu se vinde, il poate lua inapoi sau poate decide sa il doneze unei asociatii caritabile. Pe 12 aprilie, in ultima zi a targului, toate produsele sunt reduse cu 20%.

?Dorinta noastra este sa facem sportul accesibil tuturor. (?) Clientii care doresc sa cumpere o bicicleta, o banda de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul inainte de a-l cumpara, acestea fiind expuse intr-un spatiu special amenajat in fiecare magazin Decathlon.  Pentru a ne asigura ca totul se desfasoara in conditii optime, depunerea articolelor este conditionata de incheierea unui contract si de semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialistii nostri?, declara reprezentantii Decathlon.

Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.  Retailerul de echipamente sportive organizeaza de doua ori pe an targul Trocathlon. 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu