22 Aug 2019 - 00:05       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Ziarul Financiar :

Daniel Mischie, CEO al restaurantelor City Grill: Un ospatar castiga intre 1.200 si 2.000 de lei net pe luna

joi 20 aprilie 2017
Daniel Mischie, CEO al restaurantelor City Grill: Un ospatar castiga intre 1
Daniel Mischie, CEO al restaurantelor City Grill: Un ospatar castiga intre 1.200 si 2.000 de lei net pe luna

Autor: Mihaela Pascari 20.04.2017

Venitul salarial al unui ospatar porneste de la 1.200 de lei net pe luna si poate sa ajunga la 2.000 de lei net pe luna, in functie de experienta anterioara a angajatului, a spus pentru ZF Daniel Mischie, CEO al gru­pului City Grill.

?Salariile din industrie sunt mici, insa veniturile propriu-zise sunt mai mari, avand in vedere ca orice salariat din industrie are sa­la­riu fix la care se adauga bacsisul primit de la consumatori?, a afirmat Daniel Mischie.

Grupul City Grill, controlat de antrepre­norul Dragos Petrescu, planifica deschiderea a doua noi unitati pana la finele anului, unde vor lucra 200 de salariati. Noii angajati se vor ala­tura celor peste 1.400 de salariati care lucreaza in prezent in cele 17 locatii ale grupului. Angajatii din hoteluri si restaurante din Romania au fost, istoric, cel mai prost pla­titi angajati din economie, iar multi dintre romanii care ocupau aceste pozitii au renuntat la locul de munca fie pentru a se angaja intr-o fabrica (avand in vedere ca in centrul si vestul tarii s-a dezvoltat pro­duc­tia de componente auto), fie pentru a lucra in strainatate, pe salarii de 6-7 ori mai mari.

?Exista o criza a fortei de munca in aceasta industrie?, a precizat Mischie. El mai spune ca de anul acesta Grupul City Grill a creat un departament de resurse umane care construieste strategii pentru retentia angajatilor, in special a celor tineri.2017-04-20

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu