23 Aug 2019 - 14:42       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

România liberă :

Dan Byron ?i Luiza Zan vor deschide concertul cantaretei marocane Hindi Zahra de la Arenele Romane, pe 1 noiembrie!

miercuri 26 octombrie 2016
Dan Byron ?i Luiza Zan vor deschide concertul cantaretei marocane Hindi Zahra de la Arenele Romane, pe 1 noiembrie!

Avind la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan si Dan Byron oferă in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat


Dan Byron ?i Luiza Zan vor deschide concertul cantaretei marocane Hindi Zahra de la Arenele Romane, pe 1 noiembrie!

Avind la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan si Dan Byron oferă in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate iși au locul lor in interpretarea celor doi, făcand din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie traită măcar o dată.

Dan Byron este compozitor, vocalist, flautist şi chitarist in formaţia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiinţat-o in 2006, in timp ce Luiza Zan este o prezență constantă și distinsă a scenei de jazz autohtone, cu un prim album de autor, \'Heritage\', lansat recent.

 

Hindi Zahra revine  in București, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane!

Artista marocană revine in  București la Jazz Night Out, după show-ul sold out de anul trecut. Cu o prezență scenică intensă, Zahra e naivă și senzuală, intr-o spirală de stări care urcă și coboară intr-un vartej de influențe: folk din Maroc, gypsy, jazz, world music, blues și un ingredient pentru care incă mai căutăm un nume.

Primul ei disc, \'Handmade\' a primit in 2010 Premiul Constantin pentru descoperirea anului in Franța. E deseori comparată cu Beth Gibbons de la Portishead, Billie Holiday sau Patti Smith. In 2015, Hindi Zahra și-a lansat discul Homeland, cu care a plecat in turneu mondial, seducand fanii și criticii muzicali deopotrivă.

Zahra reușește de fiecare dată să livreze un sound autentic, \'handmade\', care rămane totodată incredibil de sofisticat: i-ar sta bine in egală măsură in subsolul unui club de jazz din New York, și intr-un targ colorat din Marrakesch.

 

Program

Concertul Hindi Zahra are loc pe 1 noiembrie 2016 la Arenele Romane (cort incălzit) din București. Accesul se face incepand cu ora 19'00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Ora 20'00- Dan Byron & Luiza Zan- Live Acoustic Duo

Ora 21'00-Hindi Zahra

BILETE

Biletele costă 130 de lei  şi pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro  şi pagina de Facebook  Twin Arts

Video

https://www.youtube.com/watch?v=2-8n6rTH6Ns

https://youtu.be/aX5jUdrqDZg

 

Reduceri la carti, Descopera noua ta aventura comenteaza /* (c)

2016-10-26

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu