19 Aug 2019 - 17:33       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Consumatorii sunt inca prudenti, spune seful retailerului IT&C online Oktal.ro

miercuri 06 februarie 2013
Autor: Adrian Seceleanu 06
.02.2013

Oktal.ro, retailer online IT&C cu afaceri de peste 4 mil. euro in anul 2011, estimeaza ca va inregistra in acest an afaceri mai mari cu 30%, determinate in principal de dinamica vanzarilor de tablete si smartphone-uri, potrivit lui Dan Dumitrescu, actionar si director general al companiei.

Piata va depinde insa foarte mult de optimismul sau pesimismul consumatorilor, chiar daca evolutia economiei va fi una stabila, a spus el.

"2013 este un an in care retail-ul va depinde mult de evolutia economiei, de dinamica veniturilor populatiei si mai ales de optimismul sau pesimismul clientilor cu privire la evolutia lor personala viitoare. Anul a inceput intr-un mod pozitiv, cu un context politic stabil, dar consumatorii au experienta nefericita a ultimilor ani si inca privesc cu reticenta spre viitor, consuma in mod limitat si precaut, mai ales pe sectorul bunurilor de folosinta indelungata. Totusi, tehnologia noua ii convinge pe clienti sa ?riste? sa-si innoiasca gadget-urile", a spus Dumitrescu. Retailerul online, administrat de compania Elka-Oktal Group SRL, nu a comunicat cifra de afaceri inregistrata anul trecut. Actionarii companiei sunt Dan Dumitrescu si Octavian Jeles.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu