22 Oct 2019 - 21:46       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Cotidianul : Clientii care nu primesc bon fiscal pot avea gratuit produsul solicitat

joi 29 ianuarie 2015

Potrivit Ordonantei privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, care va intra in vigoare incepand cu 1 martie 2015, persoanele care nu primesc bon fiscal pentru un serviciu sau un produs au dreptul sa nu plateasca pentru acestea


.

"O noutate care a aparut astazi: se decide prin ordonanta ca, in situatia in care ati beneficiat de un serviciu sau un bun si nu vi s-a eliberat bonul fiscal, serviciul sau bunul respectiv devine proprietatea voastra fara sa mai platiti", a explicat purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota, potrivit Agerpres.

De asemenea Calota a explicat ca, cadrul Loteriei bonurilor fiscale, se vor organiza doua tipuri de extrageri : unele ordinare, lunare si unele extraordinare, "care se vor organiza cu ocazia Pastelui sau Craciunului, eventual si a altor sarbatori". La extragerile lunare vor participa bonurile fiscale din luna anterioara, iar la cele ocazionale bonurile fiscale pentru o perioada anuntata dinainte de Ministerul de Finante.

El a mai spus ca posesorul bonului care a fost extras se va prezenta cu el la ANAF-ul local, il va depune si va intra in categoria celor care vor primi premii. Castigatorul trebuie sa prezinte la fisc bonul in termen de 30 de zile de la extragere, iar premiile vor fi achitate de ANAF in termen de 60 de zile de la depunerea acestuia.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu