21 Oct 2019 - 18:33       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Clientii Vodafone au acces in roaming la serviciile incluse in abonament sau in optiunile prepay

marți 03 iulie 2012
Autor: Adrian Seceleanu 03
.07.2012

Clientii Vodafone care activeaza o noua optiune lansata de operatorul de telefonie mobila pot utiliza cand sunt in strainatate minutele de apeluri nationale si pachetele de date din planurile tarifare de acasa.

"Prin achitarea unei taxe de 3,99 euro pe zi, clientii Vodafone, atat persoane fizice, cat si clienti companii, abonati si utilizatori ai serviciilor prepay, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul tarifar la nivel de abonat sau pe cartela Vodafone pentru apeluri si SMS-uri locale initiate in tara vizitata si catre Romania. Odata activata, optiunea este valabila pana la ora 00:00 a Romaniei si este disponibila in 45 de tari", potrivit Vodafone.

"Pana acum, cei care calatoreau in afara tarii si isi activau serviciul de roaming foloseau cu economie serviciile de voce si, cu si mai multa precautie, traficul de date. Noul nostru produs, lansat intr-un moment in care incep vacantele de vara, reconfigureaza serviciile de roaming disponibile in Romania", a declarat Andreea Cramer, director voice marketing, Consumer Unit, in cadrul Vodafone Romania. Vodafone este numarul doi pe piata locala de telefonie mobila dupa numarul de clienti.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu