22 Oct 2019 - 22:12       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Cel mai criticat telefon de pe retelele sociale

luni 08 iulie 2013
Autor: Octavian Calei 07
.07.2013

?We Are Social?, o agentie de marketing online specializata pe retele sociale, a realizat un studiu care arata cum sunt vazute cele mai populare smartphone-uri la ora actuala in spatiul virtual, scrie Daily Mail.

Dispozitivul Apple iPhone 5 a primit din partea internautilor cele mai multe critici, arata studiul, una din cinci postari fiind negative. Majoritatea comentariilor s-au concentrat pe noul port de incarcare al telefonului, inexactitatea hartilor Apple si pe lipsa de inovatie a smartphone-ului.

Potrivit studiului citat, Samsung Galaxy S4 a primit cele mai putine comentarii negative, de numai 11%.

Alte critici la adresa iPhone 5 au fost legate de calitatea fotografiilor, unii cumparatori reclamand o tenta mov a culorilor in timp ce altii s-au plans de faptul ca zgarieturile de pe capacul telefonului devin foarte evidente, dat fiind faptul ca spatele este realizat din aluminiu. Utilizatorii de iPhone 5 alb au spus ca lumina din spatele ecranului se poate observa in afara cadrului.

Din comentariile despre lansarea iPhone 5, numai 29% s-au concentrat pe caracteristicile noi ale telefonului.

Cu toate acestea, lansarea iPhone 5 a fost cel mai comentat eveniment pe retelele sociale, totalizand 1,7 milioane de conversatii. Blackberry Z10 a ocupat al doilea loc, cu 300.000 de mentionari in mediul online in timp ce Galaxy S4 a totalizat 140.000 de comentarii. Nokia Lumia 920 a fost mentionat in 45.000 de comentarii.

Datele raportului intocmit de ?We Are Social? contrazic insa un studiu recent al companiei coreene Quality Insight bazat pe un esantion de 44.168 de persoane care au o parere foarte buna despre iPhone 5, numai 17% declarandu-se nemultumiti de probleme tehnice. In contrast, 31% din respondentii care folosesc smartphone-uri Samsung, au raportat probleme legate de incarcarea bateriei si calitatea ecranului. Problemele la iPhone 5 erau legate de interfata tactila sau butoane.
 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu