17 Sep 2019 - 17:27       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Cea mai mare crestere a veniturilor Vodafone in Romania de la criza incoace: 7,7%

miercuri 18 mai 2016
Cea mai mare crestere a veniturilor Vodafone in Romania de la criza incoace: 7,7%

Autor: Adrian Seceleanu 18
Cea mai mare crestere a veniturilor Vodafone in Romania de la criza incoace: 7,7%

Autor: Adrian Seceleanu 18.05.2016

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a inregistrat in primele trei luni din acest an (ultimul trimestru din anul fiscal 2015/2016) un avans de aproape 8% al veniturilor din servicii - cea mai mare rata de crestere a veniturilor din servicii de la criza din 2008 pana in prezent, arata rezultatele financiare publicate de grupul britanic de comunicatii.

Veniturile din servicii (care nu includ si incasarile din vanzarile de telefoane si accesorii) ale companiei au cres­cut in perioada mentionata cu 7,7%, la 174 de milioane de euro, pe fondul avansului inregistrat de numarul de clienti.

Compania de telefonie mobila depasise impactul crizei economice la finele anului 2013 si revenise la un trend crescator al veniturilor, dar ulterior, din cauza redu­cerii cu aproape 70% a ta­rifelor de interconec­tare in apri­lie 2014, incasarile au ra­mas in scadere timp de un an de zile, pana la disparitia efectului de baza al deciziei luate de arbitrul telecom.

La nivelul intregului an fiscal, incheiat in martie 2016, veniturile din servicii ale Vodafone Romania au cres­cut cu 5,6%, la 688,4 milioane de euro.

?Strategia noastra (?) este reflectata de rezultatele noastre financiare, deoarece am ajuns la al patrulea tri­mestru consecutiv de crestere a veniturilor din servicii?, a co­mentat rezultatele Ravinder Takkar, CEO al Vodafone Romania.2016-05-18

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu