15 Noi 2019 - 22:46       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Catalin Buliga preia functia de director tehnic al Vodafone Romania, in locul lui Giovanni Chiarelli

sâmbătă 12 martie 2016
Catalin Buliga preia functia de director tehnic al Vodafone Romania, in locul lui Giovanni Chiarelli

Autor: Adrian Seceleanu 11
Catalin Buliga preia functia de director tehnic al Vodafone Romania, in locul lui Giovanni Chiarelli

Autor: Adrian Seceleanu 11.03.2016

Catalin Buliga, unul dintre cei mai experimentati manageri romani din industria locala de comunicatii, care si-a inceput cariera in 1989 la Romtelecom pentru ca ulterior sa ocupe diferite pozitii de management pe segmentul de tehnologie si in cadrul UPC si Vodafone, va fi promovat director tehnic in cadrul Vodafone Romania, in locul italianului Giovanni Chiarelli, care va pleca din Romania pentru a prelua o pozitie de management in Spania.

Catalin Buliga a revenit in cadrul Vodafone Romania in toamna anului trecut, dupa ce a lucrat aproximativ 7 ani de zile in cadrul UPC, unde ultima pozitie detinuta a fost de director de tehnologie pentru subsidiarele din Romania si Ungaria. Pozitia pe care Buliga a revenit la Vodafone a fost de ?Head of Fixed Access, Engineering & Deployment?.

Inainte de a fi recrutat de UPC in 2008, Buliga a lucrat timp de zece ani la Vodafone, pe diferite pozitii de conducere. Anterior, in perioada 1989-1998 el a lucrat la Romtelecom, ca tehnician in centrul de retea si inginer in cadrul centrului de coordonare al retelei in Iasi.
 

Schimbarea va avea loc pe 1 mai

Catalin Buliga va prelua la 1 mai pozitia de Technology Director in locul lui Giovanni Chiarelli, a comunicat oficial compania Vodafone Romania.

?Vodafone Romania anunta ca il numeste pe Catalin Buliga, in prezent Head of Fixed Access Network in cadrul companiei, in functia de Technology Director, incepand din 1 mai 2016. Catalin Buliga va face parte si din echipa executiva de management, incepand din aceeasi data. Catalin Buliga s-a alaturat Vodafone Romania din septembrie 2015?, conform datelor comunicate oficial de operator.

?Catalin Buliga este un profesionist telecom cu o bogata experienta si revine la Vodafone Romania, unde a ocupat pozitii de conducere in zona de tehnologie timp de 10 ani, pana in 2008. Ulterior, a detinut functii de conducere in cadrul UPC timp de sapte ani, incluzand rolul de CTO al UPC Romania si UPC Ungaria. Catalin Buliga a absolvit Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, in 1995?.

Mutarea are loc in contextul in care Giovanni Chiarelli va fi promovat in pozitia de Technology Director pe piata din Spania. ?Catalin Buliga il inlocuieste pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat in rolul de Technology Director, Vodafone Spania, incepand din 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alaturat Vodafone Romania in iulie 2012 si a fost determinant in dezvoltarea si lansarea Supernet 4G, care apoi a fost certificata de doua ori consecutiv <<Best in Test>> pentru voce si date de catre P3 Communications. Datorita management-ului sau, reteaua certificata a Vodafone Romania a devenit prima retea garantata din Romania. Giovanni Chiarelli a condus agenda Vodafone de a oferi o experienta superioara clientilor si de a consolida diferentierea brand-ului.?2016-03-12

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu