23 Feb 2019 - 13:48       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Cat costa aparatele cu raze X pentru protectia presedintelui?

vineri 21 august 2015
Autor: Ioan Dornescu 20
.08.2015

Administratia Prezindentiala vrea sa achizitioneze, prin licitatie, echipamente de control de securitate cu raze X si porti detectoare de metale pentru controlul antiterorist al persoanelor care au acces in cadrul complexului Palat Cotroceni.

Echipamentele trebuie sa asigure detectarea amenintarilor si sa ofere operatorilor informatiile de care au nevoie astfel incat acestia sa distinga cu usurinta materialele organice, anorganice sau metalice.

?Producatorii/ reprezentantii producatorilor trebuie sa prezinte recomandari sau dovada instalarii de echipamente ofertate din partea a cel putin doi utilizatori sau institutii guvernamentale din cadrul UE?, se arata in Caietul de Sarci aferent procedurii.

Echipamentele furnizate trebuie sa fie noi si produse in acest an.

Achizitia are o valoare estimata de putin peste 800.000 lei (180.000 euro), fara TVA, si va fi finantata de la bugetul de stat.

Furnizorul va fi selectat prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Firmele interesate de acest contract pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 5 octombrie.

Durata acordului este de 45 de zile de la data atribuirii, iar echipamentele vor fi garantate o perioada de doi ani de la data procesului verbal de receptie.

Dupa instalarea si punerea in functiune a aparatelor, furnizorul va asigura gratuit instruirea tuturor operatorilor care vor utiliza echipamentele in punctele de control acces din cadrul complexului. La sfarsitul perioadei de instruire, furnizorul va elibera certificate de atestare pentru fiecare operator.

Administratia Prezidentiala nu a mai publicat anunturi similare in SEAP, in ultimii 8 ani.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu