12 Dec 2018 - 11:31       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Prezent :

Carrefour promoveaza produsele fabricate in Romania

marți 26 iunie 2012
Autor: eNational

Carrefour Romania anunta lansarea unui catalog cu produse fabricate in Romania


. Promovarea productiei romanesti si stabilirea unor relatii comerciale durabile cu mediul economic din Romania este o prioritate pentru Carrefour Romania.

Carrefour a lansat o campanie de promovare a produselor romanesti

Marcile proprii Carrefour, spre deosebire de cele ale altor retaileri de pe piata, provin in marea lor majoritate de la producatori din Romania. ?Ar fi fost mai usor sa le importam, decat sa facem caiete de sarcini impreuna cu producatorul, sa dezvoltam un produs, sa il testam, sa ii cream ambalajul, insa am dorit sa facem acest lucru pentru a pune umarul la productia din aceasta tara?, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour Romania.

Calitatea, pe primul loc

Legumele romanesti sunt prezentate vizibil

Carrefour Romania vizeaza crearea unor parteneriate strategice pe termen lung cu producatori romani, pentru a oferi clientilor sai garantia unor produse naturale, benefice pentru sanatate si cu un nivel de calitate controlat in totalitate. Marturie stau produsele alimentare proaspete, care sunt de productie romaneasca in marea lor majoritate, cele patru Filiere de Calitate Carrefour lansate pana in prezent (porc, morcov, pastrav si cartof), precum si sutele de producatori romani care si-au dezvoltat afacerile alaturi de Carrefour, inca din 2001, de la intrarea Grupului pe piata locala.

Parteneri fideli

Produsele romanesti sunt semnalizate cu steagul national

Fiecare Filiera a Calitatii Carrefour este in final o noua promisiune pe care o facem clientilor nostri, un angajament de a aduce in toate magazinele noastre produse gustoase, naturale si sanatoase pentru intreaga familie. ?Domnul Mihai Constantin, partener Carrefour de 11 ani, are 71 de ani si a inceput sa lucreze la Statia de Cercetare Salmonicola Potoci Bicaz a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, inca din 1968. In cadrul firmei S.C. Romavet SRL, lucreaza din anul 2001, la ferma de pe lacul Bicaz, unde se produce pastravul Filiera Calitatii Carrefour?, a precizat Francois Melchior de Polignac.

Campanie eficienta

Preocuparea Carrefour de a incuraja consumul produselor romanesti va fi intarita si de o noua campanie de semnalizare la raft: in curand, produsele fabricate in Romania vor fi semnalizate foarte vizibil la raft, folosind drapelul Romaniei!


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu