26 Apr 2019 - 05:18       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Ziarul Financiar :

C&A deschide joi al 12-lea magazin al retelei, al treilea in luna septembrie. Vezi unde

marți 27 septembrie 2011

Retailerul de imbracaminte C&A, care opereaza la nivel local o retea de 11 magazine, va deschide joi o noua unitate, cea de-a treia din luna septembrie, in cadrul centrului comercial Euromall din Pitesti


.

Magazinul va avea o suprafata de 1.160 de metri patrati si va duce gradul de ocupare al centrului comercial din Pitesti la un grad de ocupare de 97%, au declarat pentru ZF reprezentantii Euromall. Centrul comercial aflat in portofoliul companiei Immofinanz are o suprafata inchiriabila de 18.000 de metri patrati si chiriasi precum Cinema City, Penny Market si Deichmann.

C&A a mai deschis in acest an magazine in Botosani, in prima parte a anului, dar si in proiectele Promenada Sibiu si Iulius Mall Suceava, la inceputul lunii septembrie.

Potrivit planurilor anuntate anterior de reprezentantii C&A, pana la sfarsitul anului ar mai putea fi deschise alte sase magazine, printre viitoarele destinatii numarandu-se centrele comerciale Iris Titan, Iulius Mall Timisoara, Electroputere Craiova sau Maritimo Constanta.

C&A Moda Retail, firma prin care compania functioneaza pe piata locala, a realizat in 2009 venituri de 7,9 mil. euro, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor, in timp ce estimarile ZF pentru 2010 indica un nivel de peste 20 de milioane de euro.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu