16 Sep 2019 - 01:42       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Business Magazin a premiat o noua generatie de tineri manageri de top

luni 01 iunie 2015
Business Magazin a premiat o noua generatie de tineri manageri de top

Autor: Dorin Oancea 01
Business Magazin a premiat o noua generatie de tineri manageri de top

Autor: Dorin Oancea 01.06.2015

Gala 100 tineri manageri de top 2015, desfasurata joi 28 mai la clubul bucurestean Biavatti, a fost locul in care rochiile elegante si costumele de seara s-au intalnit cu tenisii sau pantofii de sport, o atmosfera destinsa in care zece tineri manageri care au atins performanta in afaceri au fost premiati pentru realizarile lor.Gala a adus pe scena pentru al zecelea an consecutiv o noua serie de tineri manageri care au avut o evolutie spectaculoasa si care au adus in prim-plan viziunea noii generatii din businessul romanesc, cea care ar putea dicta cresterea economica in urmatorii ani.

Evenimentul marcheaza lansarea pe piata pe 25 mai a celei de-a zecea editii a catalogului ?Tineri manageri de top 2015?, produsul fanion al revistei Business Magazin si unul dintre cele mai longevive proiecte editoriale de acest tip.

Invitatiei Business Magazin i-au raspuns peste 300 de reprezentanti ai mediului de afaceri, cititori, colaboratori si parteneri care de-a lungul timpului au fost alaturi de revista.

Pentru ca a fost un moment special, organizatorii au decis ca tinerii manageri care au aparut in editiile precedente ale catalogului sa ofere premiile acestui an. De aceea, pe scena au urcat Cornel Marian, managing director al fondului de investitii Oresa Ventures Romania, premiant al editiei din 2006, Vladimir Sterescu, country manager al companiei de outsourcing Computer Generated Solutions Romania, premiant al editiei din 2007, Alexandru Reff, partener in cadrul casei de avocatura Reff & Asociatii, premiant al editiei din 2008, Adela Jansen, director executiv resurse umane al BRD, premianta a editiei din 2009, Andrei Cionca, CEO, CITR Group, premiant al editiei din 2012, Tatian Diaconu, director general al companiei imobiliare Immochan Romania, premiant al editiei din 2013, Dragos Draghici, director Directia IMM, Alpha Bank, premiant al editiei din 2014. Un premiu a fost inmanat de Marcel Duhaneanu, rectorul ASEBUSS.

In timp, catalogul Tinerilor manageri de top si Gala tinerilor manageri au dovedit ca sunt o buna rampa de lansare pentru prima liga a afacerilor, atat pe plan local, cat si international. Astfel, au fost premiati de Business Magazin sau au aparut in catalog nume importante, cum sunt Teodor Alexandrescu, fost CEO al Metropolitan Life, acum CEO al Metropolitan Life Golf in Dubai, Calin Dragan, fost director general Coca-Cola HBC, care conduce acum afacerile Coca-Cola East Japonia, Monica Iavorschi, fost CEO al Arctic, acum director de marketing si operatiuni al Arcelik Turcia sau Cornelia Coman, care a condus operatiunile ING Asigurari de Viata, acum NN si care se afla de circa doi ani la sefia NN Ungaria. Catalogul si gala au mizat si pe tineri antreprenori, asa cum sunt Sergiu Biris, fondatorul Trilulilu, Zonga sau Live Rail, companie achizitionata de Facebook, George Lemnaru, cel care a dezvoltat jocul online eRepublik si compania Green Horse Games sau Solomon Mordechai, care a dezvoltat Global Eye Investment, Snack Attack, Sport Couture sau Burberry Romania.

Partenerii evenimentului au fost Alpha Bank, Mercedes Benz Romania, Vodafone si partenerul academic ASEBUSS.2015-06-01

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu