15 Noi 2019 - 06:33       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Burger King pleaca din Romania

marți 19 iunie 2012
Autor: Cristina Rosca 19
.06.2012

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King in Romania, va inchide saptamana aceasta ultimele doua restaurante pe care le mai avea pe piata locala, decizie care marcheaza iesirea de pe piata a lantului de fast food. In ultima saptamana au fost inchise alte trei locatii - Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Lantul de fast-food Burger King, adus pe piata locala in urma cu circa patru ani de oamenii de afaceri Eli Davidai si Marius Nasta, a intrat pe 8 iunie in insolventa la cererea centrului comercial Liberty Center.

"Atlantic Restaurant System, operatorul Burger King in Romania, a intrat in procedura de insolventa. Conform prevederilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania", spun reprezentantii Burger King fara a da alte detalii.

Surse din piata de restaurante, cafenele si baruri mai spun ca cei doi romani care detin franciza Burger King in Romania incearca sa gaseasca un cumparator pentru aceasta. Compania nu a comentat pe marginea acestei informatii

Cititi materialul pe larg pe www.zfcorporate.ro

Burger King inchide toate restaurantele din Romania dupa ce a intrat in insolventa


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu