16 Sep 2019 - 03:09       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Boom in consumul de inghetata si bauturi: canicula si reducerea TVA au adus vanzari cu peste 10% mai mari in aceasta vara

vineri 05 august 2016
Autor: Madalina Panaete 05
.08.2016

Vanzarile de inghetata, bauturi racoritoare si ape minerale au crescut cu peste 10% in lunile iunie si iulie fata de perioada similara a anului trecut, vremea calduroasa, dar si reducerea TVA care a adus mai multa incredere consumatorilor pentru a cheltui au stat la baza majorarii consumului.

?In lunile iunie-iulie vanzarile de inghetata au inregistrat un avans de 12%, bauturile racoritoare au crescut cu peste 16%, iar apele minerale au avut un plus de peste 10% fata de perioada similara a anului trecut?, au spus reprezentantii Carrefour Romania, una dintre cele mai mari retele din retailul local, cu peste 190 de magazine sub mai multe formate, respectiv hiper­market, supermarket, online si proximitate.

Cifrele sunt sustinute si de jucatorii din industriile de profil, care vorbesc de cresteri de doua cifre ale consumului de inghetara si bauturi nonal­coolice in aceasta vara.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu