20 Mar 2019 - 23:21       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Retail

Prezent :

Beckham face bani din lenjerie intima

vineri 06 ianuarie 2012
Autor: eNational

Fotbalistul britanic o ia tot mai mult  pe urmele sotiei sale, incercandu-si norocul  in designul vestimentar, de data aceasta nu doar ca model sau imagine de brand, ci in calitate de creator


.

Colectia de debut a fotbalistului a fost realizata in colaborare cu retailerul suedez H&M si contine piese de lenjerie intima masculina: de la chiloti, boxeri, maiouri pana la pantaloni de pijama.

Incepand cu 2 februarie acestea vor putea fi achizitionate in boutique-urile H&M din intreaga lume, precum si online. In campania de promovare incitantele creatii sunt purtate chiar de catre fotbalist, care afiseaza un fizic demn de invidiat.

Starul este foarte fericit de rezultat, singura sa grija fiind aceea ca mama sa ar putea sa nu fie la fel de incantata sa vada peste tot afise cu fiul sau in chiloti. Desi, daca ne aducem, aminte, nu e prima data cand acest lucru se intampla, fotbalistul fiind anterior model pentru linia de lenjerie intima Emporio Armani.


Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu