24 Aug 2019 - 02:12       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Click : Atentie cand cumperi de la reduceri! Uite 5 probleme!

joi 01 august 2013

Magazinele sunt arhipline

Magazinele care intra in cursa marilor reduceri sunt, in acea perioada a anului, neincapatoare


. Practic, odata ce ai intrat, te calci in picioare si ajungi sa te certi pe produse cu ceilalti clienti. Astfel, vei pierde foarte mult timp pana cand vei ajunge la raionul dorit si pana cand iti vei gasi imbracamintea care-ti place. Bineinteles, asta in cazul in care nu este cineva mai grabit ca tine care sa ti-o ia inainte.

E coada la cabina de proba

Ai gasit o rochita draguta si ieftina si te indrepti, bucuroasa, catre cabina de proba? Aici vei avea neplacuta surpriza a unei cozi interminabile. Exista situatii in care stai si jumatate de ora la coada la cabina de proba. Un sfat ar fi sa alegi mai multe tinute si sa le probezi pe toate odata.

Asta, ca sa nu stai la coada de 10 ori pentru fiecare articol de imbracaminte in parte. Coada se face si la casa de marcat dar, odata ce te-ai hotarat sa cumperi, trebuie sa ai rabdare sa si platesti. Este recomandat sa mergi la cumparaturi dimineata foarte devreme. In cursul zilei si mai ales seara magazinele gem de multime.

Ce cumperi acum nu se va mai purta la anul

Magazinele scot la vanzare la preturi extrem de mici produse din colectia cea veche. Mare atentie sa nu cumperi articole de imbracaminte sau de incaltaminte care nu se vor mai purta la anul. Dai banii degeaba pe produse pe care nu le vei purta niciodata. Merita?

Cumperi din impuls, nu de nevoie

Odata cu venirea sezonului de reduceri parca iti pierzi mintile. Ai vrea sa cumperi cat mai mult, in ideea in care acum totul este la pret de chilipir.

Rareori te gandesti daca tu chiar ai nevoie de tot ceea ce achizitionezi din magazine. Adopti comportamentul unui harciog care isi face provizii. Cand ajungi acasa raelizezi ca nu-ti trebuia 3 perechi de pantaloni, ci doar una singura, nu aveai nevoie de adidasi, ci de sandale si tot asa.

Atentie la hainele cu defecte!

Printre produsele nevandute in sezon se numara si cele care prezinta defectiuni de fabricatie: fermoare defecte, nasturi rupti, tiv desfacut, accesorii lipsa si asa mai departe.

Evident ca aceste articole se vand la pret redus insa, de cele mai multe ori, vanzatorii nu-ti spun motivul reducerii de pret. In goana ta nebuna dupa cumparaturi este foarte posbil sa nu observi ca rochita este rupta. Iata ce magazine scad preturileIata magazinele din Bucuresti care au anuntat la primariile de sector ca vor avea reduceri in perioada 1 august-31octombrie!

Sectorul 1

Teatro di Modo, Sodo Migliori Romania, Almarom Limited, Marks&Spencer Marinopoulos Romania, Andre Comp, Sonya Mod, Babstores, Solmar Trading Group, Distinto Boutique, Miroglio Romania, Maxime Moda, Pet Product, IXY Retail, S.C. International Express Impex, J.Kristensen, Stradivarius Romania, Massimo Dutti Romania, Oysho, Bershka Carpati, Zara Home Romania, Zara Bucuresti, Pull&Bear Romania, H&M Hennes&Mauritz, Genco Trade, DiKa Style, Almarom Limited, Evoline Impex, Leather &Shoe, Tritex Design, Future Fashion International.

Sectorul 2

Billa, Corra Pantelimon, Pet Produx, Sonia Mod, Bab Store.

Sectorul 3

Motivi, Mark &Spencer, Bata, Motor, H&M Hennes&Mauritz, Zara, Intersport, aflate in Mall Vitan si Unirea Shopping Center.

Sectorul 4

Mark &Spencer Marinopoulos Romania, Sony Moda, Romania Hypermarche, Intrenational Express Impex, Babstores, Peparom, Pet Product, Real Hypermarket Romania, Solmar Trading Group, Dockyard Islands, Baumax Romania, Zara Bucuresti, Pull&Bear Romania, Stradivarius, Bershka Carpati, Tritex Design, Leather&Shoe, H&M Hennes&Mauritz.

Sectorul 6

H&M- AFI Cotroceni, Stradivarius- AFI Cotroceni, Zara - AFI Cotroceni si Plaza Romania, Oysho- AFI Cotroceni, Bershka- AFI Cotroceni, Pull and Bear- Plaza Romania, Motivi- Cotroceni Park si Carrefour Orhideea, New Look- AFI Cotroceni, La Femme- AFI Cotroceni si Carrefour Orhideea, Humanic- AFI Cotroceni, Massimo Duti- AFI Cotroceni, Okaidi- AFI Cotroceni,LTB -AFI Cotroceni,"Z" - Carrefour Orhideea, Kerren Millen - AFI Cotroceni, Parfois - Plaza Romania, Disgual - Plaza Romania, Bata - AFI Cotroceni si Carrefour Orhideea,Imaginarium -AFI si Cora Lujerului, Celio- AFI Cotroceni.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu