22 Oct 2019 - 21:44       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Atac Cosmote: 40 de euro reducere la mobil, pentru clientii care vin cu un numar din alte retele

joi 17 ianuarie 2013
Ziarul Financiar 16
.01.2013

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, le ofera clientilor care isi muta un numar de telefon cu abonament din alte retele reduceri la pretul telefoanelor mobile achizitionate de pana la 40 de euro, au precizat pentru ZF reprezentantii companiei.

?Cosmote Romania ofera un discount suplimentar pentru clientii care detin abonamente in alte retele si doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote. Astfel, operatorul pune la dispozitie urmatoarele discount-uri: 40 de euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 1 an si 30 de euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 2 ani?, au spus oficialii companiei.

?Clientii pot utiliza acest discount suplimentar pentru scaderea pretului telefonului achizitionat cu abonament sau pentru a achizitiona alte produse din magazin?.

Compania a lansat aceasta oferta la finele anului 2011 si a pastrat-o activa pana in acest moment, au precizat reprezentantii companiei.

Pe de alta parte clientii care detin cartele preplatite in alte retele si care doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote sunt disponibile preturile din oferta standard pentru activari noi, conform reprezentantilor companiei.

Cosmote este al treilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, si are aproximativ 6,4 milioane de clienti, dintre care circa 1,6 milioane au abonament. 


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu