20 Aug 2019 - 06:52       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Ziarul Financiar :

Arsis, cel mai mare retailer GSM independent, a trecut de 32 mil. euro

vineri 07 aprilie 2017
Arsis, cel mai mare retailer GSM independent, a trecut de 32 mil
Arsis, cel mai mare retailer GSM independent, a trecut de 32 mil. euro

Autori: Adrian Seceleanu , Cristian Hostiuc 07.04.2017

Arsis Trading, cel mai mare retailer GSM controlat de un antreprenor roman, a inregistrat in 2016 o crestere cu 5% a cifrei de afaceri, peste pragul de 32 mil. euro.

?Arsis a inchis anul financiar cu o cifra de afaceri de 32,4 milioane euro, in crestere cu 5% fata de anul precedent, si a inregistrat un profit de peste 5 ori mai mare fata de 2015. Sunt cele mai bune rezultate inregistrate vreodata, in cei 25 de ani de existenta a companiei?, a declarat pentru ZF Daniel Florea, general manager al Arsis Trading.

Arsis Trading, companie detinuta integral de antreprenorul Radu Mirea, este unul dintre cei mai vechi jucatori de pe piata de retail GSM, care a intrat in business in 1998 ca partener al Connex (actualul Vodafone - numarul doi de pe piata de telefonie mobila), cu care are o relatie exclusiva si in prezent.

In ceea ce priveste nivelul chiriilor, retailerul - care are in prezent 159 de magazine, spune ca acestea sunt in crestere.

?Se observa o tendinta de crestere pe piata chiriilor. Usor, usor, in cele mai multe magazine, nivelul chiriilor il atinge pe cel de dinainte de inceputul crizei economice din 2008?, a declarat Daniel Florea.2017-04-07

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu