26 Mai 2019 - 08:39       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Aproape jumatate dintre romani au preferat bere de Sarbatori

marți 03 ianuarie 2012
Autor: Ioana David 02
.01.2012

47% din romanii cu varsta peste 18 ani consuma bere in perioada sarbatorilor de iarna, releva un studiu efectuat la solicitarea Asociatiei "Berarii Romaniei" de catre compania de cercetare de piata Gfk Romania.

"35,8% din consumatorii de bere fara alcool aleg aceasta bautura pentru a putea conduce masina", se arata intr-un comunicat al Asociatiei.

Studiul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ la nivel national, de 1.048 persoane, barbati si femei, cu varsta peste 18 ani, iar perioada in care s-a derulat studiul a fost 28 octombrie - 17 noiembrie.

Volumul de vanzari inregistrat in prima jumatate a anului in curs de membrii Asociatiei "Berarii Romaniei" - Bergenbier, Heineken Romania, Romaqua Group, United Romanian Breweries si Ursus Breweries - a pastrat acelasi nivel atins in primul semestru al anului 2010, de 7,4 milioane hectolitri.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu