23 Aug 2019 - 14:43       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Click :

Anuntul facut de seful Vodafone pentru Romania: ''Nu pot exclude asta''

vineri 26 februarie 2016
Anuntul facut de seful Vodafone pentru Romania: ''Nu pot exclude asta''

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Pentru momentul de fata, strategia noastra este concentrata pe segmentul mobil


Anuntul facut de seful Vodafone pentru Romania: ''Nu pot exclude asta''

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Pentru momentul de fata, strategia noastra este concentrata pe segmentul mobil. (...) Nu pot exclude ca in viitor nu vom semna acorduri sau alte parteneriate, asa cum am facut in multe alte tari. Dar in momentul de fata, suntem concentrati pe mobil si avem rezultate bune", a declarat Vittorio Colao, directorul general al companiei, in cadrul unei intalniri cu media in cadrul targului Mobile World Congress din Barcelona.

Vodafone, care este in Romania al doilea jucator de pe piata de telefonie mobila si ofera servicii prin linii fixe doar clientilor mari din segmentul business, a inregistrat in trimestrul incheiat la 31 decembrie 2015 venituri din servicii de 174 milioane de euro, mai mari cu 5%, pe fondul cresterii numarului total de clienti cu 6%, la 9,1 milioane.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

In prezent, doar grupul Telekom si compania de cablu RCS&RDS ofera pachete complete de servicii fix-mobil, pe piata fiind asteptat sa intre si Orange, care va oferi servicii fixe folosind reteaua si serviciile grupului Telekom.

Colao a negat in cadrul discutiei si ca Vodafone ar discuta cu americanii de la Liberty Global (UPC) o fuziune a operatiunilor dupa modelul din Olanda si in alte tari din Europa.

"Pentru moment nu discutam cu Liberty Global alte asemenea tranzactii care sa vizeze alte piete", a conchis acesta.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Veniturile Vodafone Romania au crescut cu 5,7% in primul trimestru fiscal, la 166,8 milioane euro Citeste si Vodafone: 28 de tari au solicitat acces la convorbirile cetatenilor. Pe lista si Romania Citeste si Ghita Ciobanul revine si este ”mai tare in cojoace” decat personajele din ”Game of Thrones”. Cum explica Vodafone absenta de pana acumAutor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu