17 Oct 2019 - 16:46       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: telefoane

Click :

Anunt nesperat pentru fanii seriei ''Game of Thrones''

sâmbătă 01 august 2015
Anunt nesperat pentru fanii seriei ''Game of Thrones''

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

In declaratii facute la o intalnire cu Asociatia criticilor televiziunii americane, Lombardo a precizat ca a se ajunge la 7 sezoane si a se desparti de public nu a facut parte niciodata din "conversatiile interne"


Anunt nesperat pentru fanii seriei ''Game of Thrones''

--> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

In declaratii facute la o intalnire cu Asociatia criticilor televiziunii americane, Lombardo a precizat ca a se ajunge la 7 sezoane si a se desparti de public nu a facut parte niciodata din "conversatiile interne".

"Intrebarea este cat de departe, dupa al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff si Dan Weiss — directorii de creatie ai serialului — considera ca mai sunt inca doi ani dupa al saselea. Ma bucur ca au ajuns la aceasta idee. Este ceea ce avem acum in vedere", a spus responsabilul HBO.

Lombardo nu a exclus posibilitatea de a filma in viitor un serial derivat, in stilul 'Fear the Walking Dead' si matricea sa, 'The Walking Dead'. 'Sunt deschis la orice ar dori sa faca Dan si David. Totul depinde de ei. Exista subiecte mari care pot fi povestite intr-un prequel. Nu am avut inca discutii pe aceasta tema", a admis el.

HBO a confirmat in iunie ca o parte din al 6-lea sezon va fi filmat in locatii naturale din Spania, mai concret in orasele Girona si Peńíscola.

Bazat pe best-sellerul 'A Song of Ice and Fire', al scriitorului George R.R. Martin, 'Game of Thrones' si-a incheiat al cincilea sezon in iunie si a inceput deja filmarile la cel de-al 6-lea la Belfast, scrie Agerpres.

Citeste si Ghita Ciobanul revine si este ”mai tare in cojoace” decat personajele din ”Game of Thrones”. Cum explica Vodafone absenta de pana acum Citeste si ''Game of Thrones'', audienta record la episodul care a incheiat sezonul 5, difuzat duminica searaAutor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu