18 Noi 2019 - 05:32       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Anul 2015 in industria viticola: un an marcat de vremea buna, de maturizarea consumatorilor si de cresterea segmentului premium

luni 26 octombrie 2015
Autor: Cristina Rosca 25
.10.2015 Jucatorii din piata locala a vinului spun ca anul 2015 este unul foarte bun pentru productia de struguri, pe alocuri chiar exceptional, vre­mea favorabila fiind resimtita mai degraba in calitatea vinului, dar si in cantitatea de struguri recoltata.

?Productia din 2015 va fi una de calitate, in special pentru vinurile rosii. Vorbim despre un an ce poate fi incadrat la foarte bun si exceptional pe alocuri, un an cu mult soare, dar si cu ploi dozate perfect de Creator?, spunea recent Daniel Negrescu, brand manager al Murfatlar Romania. Despre cantitatea de struguri recoltata, el adauga ca va fi similara celei din 2014.

Dan Muntean, di-rec­torul general al grupului Halewood, expli-ca recent ca piata roma­neasca este guvernata de faptul ca un anumit nu-mar de hectare de vie produc o anumita cantitate. Romania este unul dintre cei mai mari producatori europeni de vin, cu un volum anual de circa 4-5 milioane de hectolitri, insa este departe de a ajunge la nivelul unor tari precum Franta, care produce de cateva zeci de ori mai mult.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu