22 Oct 2019 - 22:30       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Android 5.0 pentru dispozitivele Xperia se lanseaza foarte curand

joi 02 aprilie 2015
Autor: Catalin Nitu 01
.04.2015

Imediat dupa lansarea oficiala a sistemului de operare Android 5.0 Lollipop, multi poducatori au sarit cu anunturi despre actualizarea terminalelor la aceasta varianta. Si Sony a anuntat o lista cu dispozitive care vor primi acest update, insa dupa repetate luni de asteptare si lansari intr-un numar limitat regiuni, compania abia acum reuseste sa aduca noul Android pe dispozitivele Xperia Z3 si Z2 si alte cateva in toata lumea.

Conform contului oficial de Twitter pentru produsele din gama Xperia, Android 5.0 ajunge pe seria de dispozitive Z3 (Z3, Z3 Compact si Z3 Tablet Compact) in cursul acestei saptamani. Posesorii de dispozitive Z2 vor trebui insa sa astepte pana saptamana viitoare. Dupa mai bine de patru luni de asteptare, cateva zile in plus cu siguranta nu vor deranja pe nimeni. Alaturi de anunturile despre dispozitivele Z2 si Z3, Sony a dezvaluit ca si Xperia T2 Ultra si Xperia C3 vor primi noul software foarte curand, insa nu au fost oferite date sau ferestre de lansare.

Cititi articolul integral pe www.go4it.ro


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu