18 Oct 2019 - 07:14       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Alcatel-Lucent a recrutat un fost bancher de la Goldman Sachs pentru pozitia de director financiar

joi 29 august 2013
Autor: Ioana Nita 28
.08.2013

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de telecom din lume care este prezent si pe piata locala, l-a numit in functia de director financiar pe Jean Raby (foto), fost bancher la Goldman Sachs, masura facand parte din procesul de reorganizare al companiei inceput de CEO-ul Michel Combes, scrie Bloomberg.

Raby, care a fost partener si director in cadrul diviziei de investitii a bancii americane Goldman Sachs pana anul trecut, va prelua noua functie de luna viitoare si se va muta la Paris, unde este sediul central al companiei. In varsta de 49 de ani fostul bancher va prelua responsabilitatile lui Paul Tufano, care a ocupat anterior pozitia de director financiar la Alcatel-Lucent.

Combes a preluat conducerea Alcatel-Lucent in aprilie dupa ce predecesorul sau Ben Verwaayen nu a reusit sa aduca compania pe crestere prin vanzari de active si prin disponibilizari de personal. In consecinta el incearca acum sa mentina echilibrul financiar al companiei dupa ce aceasta a inregistrat venituri in scadere timp de sapte ani consecutiv. Alcatel-Lucent are in plan reducerea datoriilor cu doua miliarde euro pana la sfarsitul lui 2015 prin vanzarea actiunilor pe bursa sau prin alte vanzari de active.

Acest articol a aparut in editia tiparita a Ziarului Financiar din data de 29.08.2013


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu