20 Iul 2019 - 13:05       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : Afaceri in stagnare pentru producatorul de confectii Held Fashion din Cluj

marți 03 ianuarie 2012
Autor: Cotu Laurentiu 02
.01.2012

Producatorul de confectii Held Fashion din Cluj-Napoca a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de circa 1,7 mil. euro, in stagnare fata de anul anterior. Conducerea companiei spune ca piata locala de confectii va continua sa stagneze si in acest an, in timp ce pe piata externa se inregistreaza semne de revigorare.

'Anul 2011 s-a remarcat printr-o revigorare a consumului pe piata vest-europeana, in principal piata germana, dar si printr-o presiune constanta privind costul de productie. In ceea ce priveste anul 2012, plecam de la premisa unei usoare revigorari a consumului', a declarat pentru ZF Transilvania Honoria Chis, directorul financiar al companiei Held Fashion.

Principalul client Held Fashion este compania germana Frankenwälder E. Held Gmb&Co KG. Capacitatea lunara de productie a companiei clujene este de circa 14.000 de articole de confectii pentru femei (jachete, bluze, fuste, tricouri). Comercializarea produselor se face prin intermediul companiei germane Frankenwälder E. Held Gmb&Co KG, care asigura sistemul de logistica. Totodata, in cadrul fabricii Held Fashion din Cluj functioneaza si magazinul de tip outlet 'The Family Outlet", unde sunt expuse confectii sub brandurile Frank Walder, Sigikid, Belt Art, Casa Moda si Seroussi.

Compania Held Fashion a fost infiintata in anul 1999, ca producator de confectii in sistem lohn. Actionarul Held Fashion este compania olandeza Held Fashion BV. In 2010, producatorul de confectii din Cluj a realizat vanzari totale de aproximativ 1,7 mil. euro (peste 6,9 mil. lei). Compania are 156 de angajati.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu