18 Aug 2019 - 03:43       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: Topul Restaurantelor

Bursa :

A noua zi de proteste la Guvern si in tara. "#Rezist Day 9"

joi 09 februarie 2017
A noua zi de proteste la Guvern si in tara
A noua zi de proteste la Guvern si in tara. "#Rezist Day 9"

UPDATE 19.16Piata Victoriei a fost in bezna, miercuri seara, dupa o avarie care a afectat mai multe zone ale Capitalei.

UPDATE 18.55 - Aproximativ 100 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei, cerand demisia Guvernului. 

Unii dintre manifestanti au dat zapada la o parte din zona unde se desfasoara protestul. Pe zapada care a continuat sa cada manifestantii au scris mesaje precum "Rezistam!", "Refuz. Rezist". 

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum: "Jos coruptia!", "Hotii!", "Demisia", "Hotii si mincinosii plecati de la Guvern", "CCR - Rusine!", "CCR-ul PSD-ist". 

 

<u>PROTESTE ÎN TARA</u>

200, la Cluj

Aproximativ 200 persoane, conform fortelor de ordine, s-au adunat, miercuri, pana la ora 19,00, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta, din nou, impotriva Guvernului Grindeanu si a PSD. 

Protestatarii poarta pancarte antiguvernamentale si anti PSD, precum si steaguri tricolore. 

În cursul serii de sambata, 4 februarie, cu o zi inainte de abrogarea OUG 13, referitoare la modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, 40.000 de oameni au iesit la manifestatii. De asemenea, duminica, in ziua abrogarii OUG, 50.000 de oameni au participat la proteste

-------

Stirea initiala 18.02

Peste 70 de persoane protesteaza miercuri in Piata Victoriei cerand demisia guvernului. 

Manifestantii au pancarte cu mesaje printre care se regasesc urmatoarele: "Hotii si mincinosii, plecati de la guvern", "Noi in frig, hotii la racoare", "Guvernul penalilor, grup infractional organizat". 

Protestatarii au facut un om de zapada caruia i-au atasat o pancarta cu mesajul "#Rezist Day 9". De asemenea, un manifestant are o cruce cu mesajul "2017 - Dumnezeu e cu noi". 

Demonstrantii flutura steagurile Romaniei, ale Uniunii Europene si ale Statelor Unite ale Americii. Cativa manifestanti indeparteaza cu lopetile zapada din zona unde are loc protestul. 

Manifestantilor le este pus la dispozitie ceai, cafea, suc, apa plata, dulciuri, pizza si fructe. 

În acelasi timp, sute de persoane s-au adunat miercuri, din nou, in fata Palatului Cotroceni pentru a-i cere demisia presedintelui Klaus Iohannis.
 

Sursa: Agerpres


2017-02-09

Autor:
 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu