22 Oct 2019 - 21:45       

 
Parteneri  

 

 * Prima pagină * Căutare * Contact *


Stire tematica: protectia consumatorului

Ziarul Financiar : 10 milioane de utilizatori iPhone s-au repezit sa descarce Google Maps ca sa afle ca de fapt nu pot renunta la hartile Apple

miercuri 19 decembrie 2012
Autor: Octavian Calei 18
.12.2012

Peste zece milioane de utilizatori iPhone s-au repezit sa descarce noua aplicatie Google Maps in ultimele doua zile de la lansare, in conditiile in care Apple renuntase la hartile gigantului search in favoarea unei aplicatii proprii care a dezamagit publicul si a starnit reactii negative datorita numarului mare erori, scrie Daily Mail.

"Peste 10 milioane de descarcari in mai putin de 48 de ore de la lansare!", a exclamat Jeff Huber, un oficial Google.

Aplicatia gratuita va inlocui solutia Apple Maps ca preferinta pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone-uri, insa aplicatia cu hartile Apple nu va putea fi dezinstalata.

Google Maps a urcat in topul descarcarilor din Apple Store la numai cateva ore de la postare si se mentine.

"Suntem bucurosi de receptarea pozitiva a Google Maps pentru iPhone de catre toti utilizatorii din lume", a spus Huber.

Hartile standard ale iPhoneului erau dezvoltate de catre Google pana in septembrie, cand Apple a decis sa renunte la colaborarea cu gigantul Internetului, odata cu tranzitia la versiunea sistemului de operare iOS 6 si lansarea noilor dispozitive Apple: iPhone 5, Noul iPad, iPad Mini si noua generatie iPod.

Apple Maps a starnit un val de reprosuri si nemultumiri datorita numeroaselor erori din aplicatie si au dus la concedierea directorului responsabil cu proiectul, Scott Forstall, si umilirea lui Tim Cook, care s-a vazut nevoit sa-si ceara scuze in public.


Autor:

 
 
Înregistrare | Autentificare | Parola

Ziarul personal  Interceptor   Universul padurii   Consumator online   Fundatia rel=   Editura rel=   Panorama rel=   foto zp  as info  consulat uruguay   buzu